måndag 7 december 2020

DN har sålt sig till klimatskräcken

 Titta på de här kurvorna nedan. Det är verklig utveckling av den förskräckliga koldioxiden plus de förutsägelser som "vetenskapen" har kommit med. De reella kurvorna befinner sig längst ned medan förutsägelserna skenar ovanför dessa. Jag skäms verkligen över den skräckpropaganda som nu försiggår över världen och där IPPC och FN är ledande. Alla tror på detta "vetenskapliga synsätt". Också Dagens Nyheter. 

Vi ska skrämmas bortom förnuft för att gå över till ett helt nytt samhälle, som inte bottnar i någon verklighet. År 2015 skilde sig dessa kurvor åt så det märktes tydligt. Varför? Jo för att vi ska piskas in i ett nytt samhälle där "vetenskapen" bestämmer. Vi har sedan 70-talet haft ungefär 10 år på oss för att kunna stoppa den domedag, som sades väntar oss alla. 

Detta är den nya världsreligionen, som alla makthavare går in för. Varför gör de så? Jo att behålla makten är allt för dem. Inte att följa hur det går för jorden. De är själva skräckfyllda inför framtiden och vill bestämma hur vi andra ska göra. De vill hålla massorna lugna och utan förmåga att ifrågasätta deras inställning. Ni vet väl att de väldigt rika följer inte samma lagar som oss andra? De är som en annan art av mänsklighet. 

Här är skräckpropagandan fullt synlig. Domedagen väntar oss ifall IPPC får bestämma, verkligheten gäller inte längre. Den reella utvecklingen är den mörklila kurvan nästan nederst. Bilden hämtad från Klimatupplysningen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar