lördag 19 december 2020

New York drabbad av snöstorm

 Massor med snö har fallit över New York och östkusten i USA, men det ger inte avtryck här naturligtvis, för det visar inte på klimatförändringar. En 58-åring blev insnöad i sin bil sedan en snöplog hade täckt hans bil med snö. Han räddades till sist av en polis som trodde att den översnöade bilen var postlådor. Polismannen ville se var han befann sig med hjälp av dessa, men upptäckte att det var rutan på en bil han träffade på med en man i bilen. Kevin Kresen fördes till sjukhus nedkyld och med frostskador. New York ligger på samma breddgrad som Rom i Italien. 

Här hemma ser det inte alls ut att bli någon vit jul. Men det är inte så ovanligt där jag bor, ungefär hälften av jularna är vita, men inte mer än så. Här kan ni se hur vi vill att det ska se ut på min video.


Så här såg det ut 2012-2013 när det aldrig slutade snöa och vi fick gå ovanpå skaren någon halvmeter ovanför marken till slut. Snön smälte inte förrän i slutet av april. För mycket snö den vintern och många strömavbrott. Vattenfall körde med bandvagnar. Gick inte att fixa ledningarna annars. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar