torsdag 3 december 2020

Annika Hirvonen (mp) bor med en illegal migrant

 UPPDATERAT

Miljöpartisten Annika Hirvonen vill bli språkrör, för hon har så stort stöd inom partiet, men hon bor ihop med en illegal afghan, som inte får stanna i Sverige utan blev utvisad redan för tre år sedan. Dock har han stannat här illegalt. Och hon tar nu hand om honom enligt egen utsago sedan slutet på november. Hon hjälper bara en medmänniska. 

Det blir allt otroligare hur politiker uppför sig i landet. Varför ska just illegala från Afghanistan få stanna kvar i Sverige? Ingen bryr sig längre om vilka som bor i landet eller vem denne afghan är som Annika Hirvonen har tagit hand om. Ingen vet egentligen varken vad han heter eller varifrån han kommer eller hur gammal han är. Men det var rätt många år sedan som vårt folkbokföringssystem föll samman och någon ny folkräkning blir det inte. Den skulle inte stämma ändå. 

Annika Hirvonen bor enligt folkbokföringen i sitt hus i Sundbyberg. Där bor också denne migrant som uppges vara 22 år. Hirvonen är ansvarig för skol- och migrationsfrågor i miljöpartiet. Och hon tycker det är alldeles rätt att inte bry sig om lagar och förordningar. När blev politikerna sådana? Men hon behöver hjälp med att betala huset sedan hon har gjort slut med barnens far. Det är enbart driftigt att då ta in någon som får bidrag. Men varför är denne man kvar i Sverige? Retorisk fråga. 

5.12.2020

Nu öppnar regeringen för att fler ska kunna stanna. De som blir samboende ska få uppehållstillstånd så snart är även Annika Hirvonens illegala immigrant legal om regeringen får som den vill. Dock måste han i så fall ansöka om uppehållstillstånd i sitt hemland. Men det går säkert att få till något undantag. Ömmande skäl för att han har varit här så länge. Och inte kan återvända hem. 


Ingen vet egentligen hur många som befinner sig illegalt i Sverige. Det går bra att stanna här och bli omhändertagen av människor som hjälper till. Många tycker inte om våra lagar och bestämmelser, men att Annika Hirvonen (mp) ingår bland dem är anmärkningsvärt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar