måndag 28 december 2020

Morgan Johansson gick på mellandagsrean

UPPDATERAT

 Det är klart att justitieminister, migrationsminister och ställföreträdande statsminister Morgan Johansson är höjd över alla andra människor. Han är så duktig och särskilt utvald att han klarar av att ta sig in på mellandagsrean i Lund. Han hade ju livvakter, som banade väg och skulle bara köpa en försenad julklapp. Livvakter hjälper mot alla sorters virus det vet vi ju och att rikets högsta herrar har ett särskilt företräde hos Gud när det gäller lindring och bot av sjukdomar. Det är allom bekant. 

Dessutom var det en försenad julklapp till föräldrarna han skulle köpa. Ja herrejestanes det var ju inte en dag för sent när det redan hade varit julafton två dagar tidigare. Hade han glömt att han hade föräldrar? I så fall var det ju mycket behjärtansvärt att någon hade påmint honom om detta. Och att han inväntade sprutan för att kunna träffa dem. De har säkert också fått sprutan eftersom ministern är så omtänksam. 

Senast jag hade kontakt med minister Morgan Johansson , utsedd av Guds nåde, var i mars förra året då jag upplyste honom om alla mord som inträffade i Sverige. Jag hade räknat dem i flera år och ansåg att statistiken från det statliga Brå var missvisande. Dock kunde ju förstås inte en minister utsedd av Guds nåde sänka sig till att svara på detta brev. Så ännu verkar ministern sväva i helig okunnighet om hur det ser ut i Sverige. 

Nu ska vi ju inte önska att Guds straff drabbar denne minister eller hans föräldrar. Det är inte vår uppgift. Vi som krälar i stoftet under de höga herrarnas fötter. Vi överlåter detta åt högre makter. Han har redan tagit sprutan mot denna invaderande sjukdom säkerligen. Denna sjuka som kommer från det stora landet i öster. Så borde även hans föräldrar ha gjort, som är skyddade genom Guds försorg och den medicinska vetenskapen och han kan träffa dem nu. Vilken omtänksamhet från denne högt uppsatte!

29.12.2020

Ja också herr statsministern själv sågs på galleria mitt i stan med livvakter två dagar efter att ha hållit presskonferens om att inte handla i onödan, och inte trängas, men naturligtvis var det ett noga planerat besök. Helt legitimt förstås. Och detta beror ju av att de är som andra människor i regeringen och inte alls några högt uppsatta som behöver hålla sig friska och fräscha för att kunna regera. För det var väl länge sedan vi hade någon regering att tala om. Men så många människor samlades runt vår älskade statsminister att vakter måste tillkallas för att skingra folket. Alldeles för många ville prata med honom. Tänkte inte på det sade statsministern antagligen. Hade ingen aning. Nu igen.  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar