torsdag 10 december 2020

Vi ska pumpas fulla med skräck av SVT

I dag på Nobeldagen när det inte går att fira på riktigt så lånar sig SVT till att sända en pjäs från Dramaten som professor Johan Rockström står bakom och framför. Han fick prata fritt i morse i Morgonstudion om hur illa det är med jordens klimat för den är precis som pandemin, enligt honom. Det fruktansvärda klimatet sprider sig som pesten. Äkta propaganda utan några frågor alls. 

Annars blir det gammal skåpmat i kväll från andra Nobeldagar lovade Victoria Dyring, som ska framföra klänningar och mat. Så hon tar ett steg tillbaka för propagandan. Hon som annars brukar vara vetenskaplig. Det blir två timmars propaganda på bästa sändningstid. Sätt er nu svenska folk och låt er indoktrineras av de som redan har bestämt hur jordens framtid blir!


Professor Johan Rockström är klimatgurun som lägger sin panna i djupa veck över klimatet. 


Här ser ni att det finns mer is än vanligt bortåt Ryssland i havet och även runt Grönland. Men sådant rapporteras aldrig. Det är bara över oss det är varmt. Men i Östersjön finns is. I Marocko snöade det dessutom i dag därför att den kalla luften från Ryssland drog ned över dem. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar