onsdag 15 november 2023

Magdalena Andersson kallade sin s-politiker Jamal Hamas

UPPDATERAT

 Det är inte lätt när känslorna svallar över för då kunde Magdalena Andersson inte ens hålla reda på vad Jamal El-Haj (s) hette utan han fick heta Jamal Hamas. Och hon uppförde något som sägs skulle Oscarbelönas om det vore i Hollywood. Rösten sprack och något som kunde vara gråt bröt fram. Det är förstås synd om henne också precis som om Strandhäll. 

Hon vågar absolut inte göra sig av med denne Jamal fast han och även hans släkt uppenbarligen är på Hamas sida. Denne Jamal El-Haj har anmält Fredrik Kärrholm (m) till polisen för grovt förtal. Detta för att Jamal El-Haj har kopplingar till Hamas och är en säkerhetsrisk, vilket Jamal El-Haj menar är grovt förtal. Som ni kanske vet kan det vara förtal även om det som sägs är sant. Så vi får se hur det går. Jamal El-Haj hade 36 släktingar som dog nu i kriget i Gaza, säger han. Stackaren har han inga släktingar alls här?

17.11.2023

Nu visar det sig att Jamal El-Haj inte har någon sonhustru. Eller svärdotter som han sade. Så dessa 36 släktingar kan knappast ha dött. Hans båda söner är inte gifta. Den äldste av sönerna har varit gift, men den tidigare hustrun - född i Sverige - har inga kända familjeband till Palestina. El-Hajs äldste son skilde sig 2018 och har en ny relation med en svenska. Hans andre son har aldrig varit gift. Han bor ensam i sin lägenhet i Malmö enligt folkbokföringen. Han har inga barn. Resten av El-Hajs barn är fyra döttrar. En dotter är gift med en man från Tyskland, som urspungligen kommer från Bosnien. 

Det går att ljuga hur mycket som helst för en muslim tror El-Haj, för tidigare har ingen undersökt något eftersom muslimer var nästan heliga. För Magdalena Andersson är de det fortfarande för det är väljarunderlaget för henne. Kom igen nu Magdalena skrik lite mer om hur många döda släktingar, som El-Haj har i Palestina. Ingenting har hörts ännu från partikansliet. Jag har frågat, men kommer naturligtvis inte att få något svar. 

20.11.2023

Här är ännu en som har förlorat 36 släktingar i Palestina. Om man dubblar 36 blir det 72, vilket är talet för de oskulder som alla martyrer får i paradiset enligt muslimsk tro. Alla döda ska också begravas inom 36 timmar. Här är sura 36 framställd enligt Västerås moské. Där beskrivs skillnaden mellan troende och icke troende. Och hur hemskt det är att inte tro på Allah. 
Och här är "beviset" på att Jamal Hamas har en svärdotter för Ruba Juma heter hon och är gift med hans yngste son. Dock inte enligt svenska lagar och skattelängder. Hon står som ogift exakt som Tamer El-Haj i Malmö gör. Hon bor i Umeå. Men va sjutton inte ska dessa palestinier behöva bry sig om svenska lagar och skattelängder. Eller behöva bevisa att 36 släktingar har dött. Nä vi tror på dig Ruba Juma. Så klart! Men varför är ni inte gifta? På svenskt vis?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar