tisdag 7 mars 2017

Anna Ardin attackerar MSB

Kanske inte så mycket att bry sig om att Anna Ardin tycker att MSB (myndigheten för samhällsskydd och beredskap) ska ta bort sin förstudie om Muslimska Brödraskapet och be om ursäkt till dem. Hon är rabiat sosse och feminist och är en av de båda, som anklagade Julian Assange för våldtäkt år 2010, något som det svenska rättsväsendet ännu inte har lyckats utreda ordentligt. Hon skrev en hämndlista då 2010 och uppenbarligen hatar hon män eller sig själv. Vet inte vilket som är värst. Hon är ett symptom på den sönderslitning som pågår i landet och att samhällsinstitutionerna till sist attackeras. 

Hon stormade senast år 2015 mot Hanna Gadban för att hon ville leva i frihet som muslim. Anna Ardin menade att förlaget som gav ut Gadbans bok "Min Jihad" bjöd in rasister att skriva böcker. Hanna Gadban var enligt Anna Ardin rasist och hade hetsat mot muslimer. Men någon polisanmälan om detta kom aldrig in. Anna Ardin har gömt sig bakom väggarna till styrelsen i Tro och Solidaritet och försvaras av ordföranden Ulf Bjereld. Tidigare ordföranden Peter Weiderud tog henne under sina vingars beskydd då 2010. Anna Ardin förstår inte att hon för evigt kommer att ingå i männens värld, där i styrelsen. Jag tycker det är sorgligt. Här skrev jag om Peter Weiderud och att han trodde på islam och Muslimska Brödraskapet redan 2011. Allt skulle bli frid och fröjd i Egypten om bara detta Brödraskap fick makten. Mycket underlig inställning. Särskilt eftersom han påstod sig vara kristen. På den tiden hette Tro och solidaritet Broderskapsrörelsen.

För övrigt har det skett fem misstänkta mord/dråp redan i mars månad i Sverige. Tre av dessa offer var kvinnor och två var män. Ingenting av dessa brott har naturligtvis med invandring eller muslimer att göra. Bara med blonda, vita, kristna, svenska män och kvinnor och det svallande vikingablodet (sic!). 
För bara sju år sedan var Broderskapsrörelsen
stolt över att majoriteten av muslimer
röstade på socialdemokraterna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar