torsdag 2 mars 2017

Värnplikten tillbaka nästa år

UPPDATERAT
Regeringen kommer att besluta i dag att värnplikten ska återinföras. Det behövs! Har saknat alla förband och allt skjutande i närheten. Kändes tryggt när det fanns något som kunde stoppa ryssarna i skärgården. Alla födda 1999 eller senare kan tvingas genomgå mönstring från 1 juli och göra militär grundutbildning från nästa år. 

Krigsförbanden i Sverige har inte kunnat bemannas på frivillig väg så nu måste regeringen ta till tvångsåtgärder. Bra också i händelse av inbördes stridigheter, vilket det är redan nu på vissa håll. I Sverige används flest granater i världen i ett icke krigförande land. Kan behövas andra styrkor än polisen då. Det har varit frivilligt sedan 2010 att göra grundutbildningen, men nu kommer en del att tvingas. De kan också kallas in till fler utbildningar under 15 år. Precis som det var förr i tiden.

Det blir aldrig riktigt fred i världen förrän om 300 år eller så. Tror åtminstone en del människor. För då har mänskligheten som helhet utvecklats till att begripa också inuti dem själva känslomässigt att de ska hejda reptilhjärnan när den slår till. 

Omkring 13 000 ska kallas till mönstring för att 4 000 ska kunna tas ut till värnplikt. Allt beroende av att det säkerhetspolitiska läget i vår närhet har försämrats. Det blir både män och kvinnor som kommer att inkallas. Ifall omvärdsläget försämras kan fler än så kallas in till militär utbildning.
3.3.2017
Här är Boråsläraren som förutspår att det blir inbördeskrig i Sverige år 2025 om inte samhället ändrar inriktning. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar