lördag 4 mars 2017

Muslimska Brödraskapet tar över världen

Nej, nej så kan det inte vara för detta Brödraskap är helt oförvitligt och kan inte anklagas för detsamma som judar alltid har gjort. Detta är konspirationsteorier. Men varför intelligenta gubbar på universitetet i Uppsala, läs Mattias Gardell, eller annorstädes måste ställa sig upp och vredgat ta denna organisation i försvar begriper jag inte heller. De känner sig väl hotade själva kanske i sin oförvitliga, rättskaffens och hederliga forskning. För mig är det helt otroligt att det ens finns en diskussion om ett muslimskt brödraskap här i Sverige. Organisationen bildade 1928 i Egypten och det är en religiös och politisk organisation med målet att skapa en muslimsk välfärdsstat grundad på koranen. 


Här är Rashid Musa som
är ordförande för Sveriges Unga Muslimer
och som tycker att rapporten från MSB är
rasistiska konspirationsteorier
framförda av en svensk myndighet. 
Det är väl inte något konstigt med detta, utan gammal skåpmat. Varför ens behöva diskutera att Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap har gett ut en liten förstudie om detta? Det visar hur infekterat åsiktsklimatet är i Sverige. Och hur snedvridet allt har blivit. Det går inte längre att ens säga pip om muslimer för de är heliga numera. Precis som kommunismen var för 50 år sedan i vissa kretsar. Då var det kommunismen som skulle frälsa världen och nu är det islam. Jösses vad trött jag blir! Har skrivit om det många gånger tidigare att jag tycker lika illa om islam som om Jehovas vittnen.

Mänskligheten måste röra sig bort från att tro att det är Gud eller utomjordningar som styr oss. Jo det går långa serier på satellit-TV där de försöker bevisa att utomjordingar har fixat allt. Inte vi. För vi är ju så undermåliga som mänsklighet. Nej, vi människor är de som har makten här på jorden och det är vi som bestämmer vad som ska ske efter hur medvetna vi är om oss själva och vad som rör sig inom oss. Om vi har lämnat reptilstadiet i hjärnan bakom oss kan vi också se hur andra människor tänker, känner och uppför sig. Och hejda dem när de passerar gränser. Utan att lägga över oss själva och våra känslor på dem. Då behöver vi inte lägga våra allra primitivaste känslor på andra. 

Religion är åt helvete helt enkelt vilka förtecken det än har därför det är vad en människa har trott om det omedvetna inom sig själv. Och ännu värre när det blandas in i politik. Vi människor är dock andliga, har en själ, och behöver ha denna dimension inom oss själva för att kunna ta ställning till hur människor uppför sig. Skilj på religion som är skapat av andra och andlighet, som finns hos alla.Vi består alla av en fysisk, en mental, en känslomässig och en andlig del. När ska vi komma fram till detta som samhälle? Aldrig förmodligen för det är bara den fysiska och mentala delen som räknas på riktigt i dag. Resten tillhör "den svarta slamfloden" som Freud uttryckte det och måste hållas borta. Nä det går inte heller utan det "vill leva med" som psykiatern C G Jung kom fram till. Så därför är det nödvändigt att mänskligheten ännu en gång tar ett kliv framåt i medvetenhet. Innan det blir fler religionskrig.

Här skrev jag tidigare om meningen med livet. Här kan ni läsa om terrorismen som sekt. Och här om Eckhart Tolle och hans bok En ny jord ditt inre syfte. Här kan ni läsa om själens intelligens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar