torsdag 14 mars 2019

Greta Thunberg går i Al Gores fotspår

UPPDATERAT
Nu är Greta Thunberg nominerad till Nobels fredspris, som gavs till Al Gore år 2007. Då skulle all is vid Nordpolen vara försvunnen nu, enligt klimatalarmisterna, och de stackars isbjörnarna skulle ha svultit ihjäl och vara utrotade, för de hade ingen is att gå på. Allt var en stor bluff för isbjörnarna mår bra och är kring 26 000 i Arktis. Den stackars utmärglade isbjörn som fanns i valpropagandan för miljöpartiet år 2018 senast är totalt missvisande. Det finns naturligtvis sjuka isbjörnar och gamla sådana, precis som att det finns sjuka och gamla människor. 

Att Greta Thunberg nu blir nominerad tillsammans med några hundratal andra till Nobels fredspris visar hur tokigt de resonerar, som tror att vi kommer gå under inom kort. Om någon miljöpropaganda vore rättvisande skulle istället svältande barn användas i den. Men det tar väl emot alltför mycket. För det är ett faktum att det är de alltför många människorna på jorden, som hotar oss allramest. Det medför krig och elände, förstörda naturvärden och ruiner. Människors maktbegär skapar sådana organisationer som IS, som en del trodde skulle ta över världen och i den propagandan ingår att skaffa så många barn som möjligt. Barn anses skapa rikedom för föräldrarna i en del länder.

Den 22 mars ska tusentals elever klimatstrejka i Norge. Jo skolelever är lätta offer för propaganda. Särskilt när någon som som Greta Thunberg har stöttats av sina föräldrar för att skippa skolan så kan detta sprida sig. Och fortfarande kan man bli isbjörnsfadder hos Världsnaturfonden ungefär som att vi också kan bli faddrar för de arma barnen i utvecklingsländer. Barnen kan behöva detta eftersom de kanske varken har föräldrar eller regimer som stöttar dem tillräckligt, men isbjörnarna behöver det absolut inte. Isbjörnen som art är mellan 4-5 miljoner gammal och har klarat sig bra genom alla dessa år utan något stöd från människor. 
15.3.2019
Nu har vi åtta år på oss att ändra säger Greta Thunberg. Ja, det verkar väl lite trist att hålla fast vid tio år. Och det är viktigt att ha domedagen framför oss. Hur ska det annars vara möjligt att ändra samhället? Morot och piska är de vanligaste medlen. Stackars ungdomar, som tror att världen kommer att gå under nu igen. Vi skrämdes med atombomber i min ungdom. De var verkligen ett reellt hot, skapat av människor. Men inte ens atombomberna har kunnat utplåna mänskligheten.

Här skrev jag tidigare om Greta Thunbergs skolstrejk för klimatet. Läs om klimatbluffen, som iscensattes redan 1972. Då skulle det ta tio år innan katastrofen var ett faktum. 


Senast vid valet 2018 användes en stackars
utmärglad gammal och sjuk isbjörn
i miljöpartiets valpropaganda.
Klimatbluff!
Faksimil från SVT. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar