tisdag 19 mars 2019

Mark Collins lämnar sverigedemokraterna

UPPDATERAT
Mark Collins, som nu begär utträde ur sverigedemokraterna, är en riktig skämtare. Han tyckte att det skulle byggas en praktmoské, som han sade, i Kramfors för att locka muslimer att bosätta sig där. Det var naturligtvis inte ett seriöst förslag, utan bara ett sätt att få sd att framstå som ett högerextremistiskt främlingsfientligt parti. Eller att låtsas att muslimer måste ha en moské, att detta var det viktigaste av allt. Han bor på mark där han själv skulle kunna bygga en moské om han så ville. Men det var inte moskén det handlade om förstås. Utan att få uppmärksamhet för sin fina människosyn i motsats till sverigedemokraternas. Eller att förlöjliga muslimer. Nu tänker Mark Collins istället välja något "mittenparti" för att fortsätta sin politiska bana. Lycka till! Och ta hand om marken du och andra i släkten Collins äger i Nyland! Ni verkar ha ett bra liv här i Sverige. 
12:44
Mark Collins säger till Sveriges Radio att han inte ställer upp på "Nürnberglagar". Ja dessa lagar införde Hitler och innebar att judar förlorade sitt medborgarskap i Tyskland på 30-talet. Och att judar ansågs vara judar även om de hade konverterat till kristendomen. Eller om de hade släktingar som var judar. Inget av detta finns i riksdagspartierna i Sverige. Mark Collins är som sagt en skämtare. I stil med Monty Python.
16:09
Ursäkta mig så mycket Mark Collins. Du är ju från USA! Inte från Storbritannien. Men du är inte seriös som politiker när du jämför svenska riksdagspartier med Hitler och hans anhang. Du säger att du vill vara vilde nu, om inte något annat parti vill ha dig. Det är väl bara att gå med i något mittenparti. Inte nekar de dig inträde. Vi har föreningsfrihet i det här landet. 


Nä Mark Collins ville inte bygga en moské i Kramfors.
Han bara larvade sig.
Faksimil från Google. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar