fredag 8 oktober 2021

Äntligen kan det bli ordning på Sverige

UPPDATERAT

Det är möjligt att det ändå trots allt går att få lite styrsel på det här landet. Miljöpartiet ligger under spärren. Rösta för guds skull inte på dem! Och borgarna har ett övertag. Det är bra. Demokratin behöver byte vid makten med jämna mellanrum och inte en statsminister som håller sig kvar med näbbar och klor.  

Det är folket som ska styra, så är det sagt. Det betyder att riksdagen ska ha makten, men med tanke på alla underliga turer för att få behålla makten så inte de mörka krafterna skulle ta över enligt vänstern, så har det gått åt fel håll. Hur kan man vara så livrädda för ett parti som ständigt ligger runt 20 procent? 

Alla är dock överens om att vi har problem med de kriminella, som till stor del har kommit utifrån. Det är bara stackars professor Jerzy Sarnecki, som fortfarande inte vet vad denna kriminalitet beror av. Trots 50 års studier av densamma. 

Bara vi slipper ta emot alla de 42 500 kvotflyktingarna, som EU beräknar ska komma till Europa de närmaste fem åren så ordnar det sig nog. Tänk om kristna skulle attackera och bomba en kyrka så minst 100 dog där inne? Nej det vore otänkbart, men det sker nu i Afghanistan, där grupper av muslimer står mot andra muslimer. Mänskligheten måste gå förbi alla profeter och deras tankar om hur vi ska leva in i minsta detalj. Man har inte rätt att mörda andra människor och ingen kommer till himlen och får belöningar för det. Det är en missuppfattning!

Men i Pajala har man smittats med corona i högsta grad genom en ishockeyturnering och tre sammankomster med religiösa förtecken. Vilken religion det handlar om vet ingen tydligen i Pajala, men smitta varandra kunde de. Dock har det inte hänt under kyrkans ordinarie gudstjänster för då trängs väl inte folket så mycket. Kan tänka. 

Annars har det hänt roliga ting runtom i världen nu när coronarestriktionerna släpper. Folken känner sig friare och släpper loss på ett annat sätt än förut. Fast sd:aren Mattias Karlsson, 44 år, har tydligen träffat för mycket folk för nu ligger han på St Görans sjukhus i Stockholm med corona. Han trodde inte att han kunde bli så sjuk. Och han väntade för länge med att vaccinera sig (för hans pappa fick bältros när han tog vaccinet) så nu har han en lång väg tillbaka till friskhet. 

För övrigt är inte "världens vackraste pojke" det längre. Men han lever i alla fall. Verkar vara bra nog för Björn Andrésen som verkar ha levt ett hårt liv, trots kändisskapet. Skrev om honom för några år sedan och undrade vad som hade hänt. Men nu berättar han i Expressen hur missbruk ändrade hans utseende. 

I morgon flyttar jag för första gången på 34 år. Så härligt! Det blir en flytt på enbart 25 meter dock, så inga större problem till ett litet nytt hus, där jag får rå mig själv. Har fått hjälp av barnen att göra detta. Så fint! Så ha nu en härlig helg alla!

11.10.2021

Jag förstår att Jimmie Åkesson (sd) blev trött på att kallas blå-brun. För den bruna färgen är reserverad för nazister. Vad än Per Bolund (mp) säger. Det var bra att Åkesson sade ifrån där i debatten i går. Och till och med SVT:s kommentator Mats Knutson konstaterar att Åkesson "numera är en i gänget". För övrigt verkar det inte ha varit något att bry sig om, försökte titta på den, men tröttnade efter några minuter. Bättre att ägna sig åt flytten!


   En lugn vrå i världen behöver alla människor. Jag får flytta in i mitt nya hus i morgon. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar