torsdag 21 oktober 2021

Bravo Stefan Löfven attackera mera alla på sjukhus!

Stefan Löfven (s) gillar inte Mattias Karlsson (sd). Det vet vi. Nu har han attackerat Mattias Karlsson för att han tog upp en plats på sjukhus när han fick covid-19 eftersom han var ovaccinerad och blev väldigt sjuk. Men det är så att även människor med två vaccinsprutor i kroppen har dött med covid-19. Och vad ska man säga om alla som behöver sjukhusvård för att de har rökt eller druckit i sina liv? De borde verkligen veta bättre.   

Eller kanske ha valt bättre föräldrar med bra gener? Det är inte långt till att börja attackera människor som har fel livsstil överhuvudtaget och som blir sjuka. Själv är jag inte heller vaccinerad och leker väl med döden? Men i det här landet så finns det inget tvång ännu där alla måste ta vissa sprutor. Men redan har människor nekats viss vård i Sverige under pandemin. 

I Sverige har vi väldigt få vårdplatser. Två vårdplatser per 1 000 invånare. Lägst i EU. Det är ett val vi har gjort. Alla ska kunna vårdas i hemmet enligt ASIH (Avancerad sjukvård i hemmet) och det fick också min sambo, som hade cancer innan han gick bort i december 2014. Bara 57 år gammal. Han upptog rätt mycket sjukvårdsplatser också innan döden tog honom. Han låg på SöS (Södersjukhuset i Stockholm) och hade en plats på avdelning 22 på Nacka sjukhus. Där handlade det om vård i livets slutskede.

Hoppa på sådana som han då också, som dör i förtid och upptar sjukvården i ett par år innan döden kommer. Han borde ha jobbat och betalat skatt i rätt många år till. Han hade säkert något fel på kroppen - gener eller livsstil var antagligen orsaken - och det borde han väl anklagas för? Sedan kan väl Stefan Löfven propagera för att svårt sjuka ska kunna avsluta sina liv i statens vård? Dödshjälp. Det har vi ju inte ännu här i landet. 

Och sedan är det inte långt till särskilda läger där även friska människor, som inte är så mycket värda kan tvångsarbeta tills de stupar. Medan överheten kammar hem miljoner som vanligt. För att prata och prata så de storknar av sina egna ord. 


Hur mycket vård ska vi få? Äldre nekades vård under pandemin. De fick dö istället. Sverige har många fler dödsfall - närmare 15 000 nu - än våra grannländer. Norge har mindre än hälften, drygt 6 000. Och Finland drygt 1 100. Ska vi ha det så? Och måste alla vaccinera sig mot covid-19? Ska det vara tvång?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar