tisdag 26 oktober 2021

Landet har spruckit itu under mångfalden

UPPDATERAT

När Sverige nu har spruckit i många delar och blivit mångkulturellt är det dags för den långa marschen åt ett helt annat håll. Ett krav är att Sverige inte ska ta emot lika många invandrare som förut. Inte ens genom EU.  Det är ett bra krav av moderaten Tomas Tobé. Han sitter i EU. Staterna i EU vill att det ska räknas bakåt fem år, för att se hur många som har tagits emot, vilket ska ligga till grund för fler invandrare. Men år 2015 då Sverige tog emot flest i hela EU per capita ska inte räknas. 

De flesta partierna i Sverige, inklusive socialdemokraterna, är överens om att samhället har krackelerat. Det gick fort. Det blev ett nytt årtusende och så var plötsligt alla "goda" överens om en gränsöverskridande människokärlek, som skulle sträcka sig ut över hela jorden. Den kristna synen på saken: att ge sina sista klädesplagg till den som behövde dem bättre än infödda. Likt den barmhärtige samariten. Men numera när det kommer asylsökande också från Mongoliet och Georgien så kan det vara nog. Det går naturligtvis att söka asyl här och under tiden detta handläggs får alla stanna. Och begå brott i värsta fall. 

Landet är i detta nu som ett pussel, vars bitar har kastats upp i luften och ramlat ned igen, helt osorterat. Mördandet pågår därför i stort sett dagligen i vårt fredliga land, som inte har haft krig sedan i början av 1800-talet. Alla är tagna på sängen av detta och lagarna hinner inte ändras fort nog. En helt annan kultur har tagit över där människoliv inte är värda något alls i vissa sammanhang. Unga män stryker med för att de inte kan ta sig loss från kriminella sammanhang. 

Länge har polis och andra myndigheter sett genom fingrarna med detta för socialtjänsten har haft ansvaret för tonåringarna, men deras insatser har gått förbi och rinner av blivande mördare som vatten på en gås. Av 15 morddömda de senaste år har alla utom en varit föremål för socialtjänstens utredningar innan mordet. En ungdom beskriver det som att en spärr släppte i huvudet på honom för det var så lätt att komma undan. Två samtal med socialtjänsten bara. Inga fler åtgärder. 

Att ett par tonåringar nu frias från mord på en annan tonåring i Biskopsgården i Göteborg är bara i samma ordning som förut. Om de hade dömts för mordet hade de fått sluten ungdomsvård i högst fyra år. Nu är de upptagna i gänget och hyllade för att de har utfört ett mord. Och kommit undan alla konsekvenser. Offret var ostraffat, men har en storebror som är kriminell. 

Det finns 252 öppna mordfall enbart i Stockholm. Inte undra på att statistiken från Brå blir så låg. De vill ha en avslutad förundersökning åtminstone innan de registrerar fallet som mord har jag hört. Och den senaste statistiken är från förra året. Då var det 124 fall enligt Brå. En liten ökning från förut. När jag räknade för några år sedan kom jag fram till tre mordfall i veckan. Brå höll sig länge till två fall i veckan, men nu har den statistiken överskridits också hos Brå. 

Helt klart är att skjutningarna i Sverige är absurda i jämförelse med resten av EU. Vi har fyra avlidna per miljon invånare medan andra länder har 1,5 avlidna per miljon invånare av skjutning. Det är verkligen som om Sverige har blivit lilla USA. Men det beror förstås på att invandringen kan också jämföras med hur det ser ut i USA. Det är helt och hållet ett invandringsland. Sverige är inte det, men ändå tas landet snart över av andra folk. De har ökat från 11 procent invandrare i Sverige år 2000 till kring 20 procent nu. 

16:01

Ännu ett mord i Sverige som begicks av en man som kom från Nederländerna, men som också bodde i Storbritannien, där han blev kriminell. Mohammed Abdurahman, 23 år, rymde från sitt straff i Nederländerna och åkte till Sverige. Han hade varit här i två veckor när han mördade en 56-årig man i Eksjö, stal hans bil, men åkte fast när han krockade i en rondell. Åklagaren kommer att yrka på utvisning till Nederländerna. Mannen som mördades var en god kristen och en profil på orten, känd från Stensjöns Missionshus utanför Eksjö. 


Absolut Sveriges fel om inte alla får det bra. Skulden ligger tung över Västvärlden som så länge har förtryckt andra länder. Här sitter barn och flickor, kvinnor främst. Men det var övervägande män (barn sa de själva) som flydde från Afghanistan. 


Här ramlade den senaste häktningen in. En man är misstänkt för att ha mördat en gravid kvinna i Vänersborg. För fyra dagar sedan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar