onsdag 28 juni 2023

Amir Mekky ledare för Los Suecos utlämnas till Sverige

 Jo så har vi den här gentlemannen, som har härjat i Spanien. Ursäkta jag menar den gangstern Amir Mekky, 26 år, som redan i tonåren i Malmö misstänktes för mord och narkotikabrott. Han föddes i Köpenhamn av iranska föräldrar och växte upp i Malmö. Det trista är att sådana totala kriminella kan ta sitt leverne till Spanien och genomföra förfärliga mord, aldrig förr sedda i Spanien. Senast på söndag denna vecka ska han utlämnas till Sverige och ställas inför rätta här. Han ska sedan sitta av sitt fängelsestraff i Danmark. 

Han har dessutom härjat i Marocko i Afrika eftersom han har släkt i Casablanca. Internationellt så det förslår. Han flydde till Dubai med falsk legitimation för att komma undan spansk polis, men greps ändå år 2020. Tyvärr lyckades inte åklagaren i Spanien hålla honom någon längre tid bakom lås och bom så nu vill Sverige försöka att fängsla honom under lång tid. Kring 10 år. Lycka till!

Denne man är skyldig till många mord. Han kopplas till 19 maffiamord och det gäller att hålla honom borta från gatorna. Han är således dansk medborgare, så vi slipper ta hand om honom sedan. Han är uppvuxen i det sociala paradiset Malmö, som under årtionden har haft socialdemokratisk majoritet. 

Staden Malmö får drygt 6 miljarder från staten 2023 för att det är en utsatt stad och kan ses mer som en arabisk stad än något annat. Varje invånare tar emot nästan 18 000 kronor i år från utjämningssystemet mellan kommuner. I Malmö är kring 35 procent av invånarna utrikesfödda. Judehatet gör att judar flyr Malmö. 


Amir Mekky, 26 år och livsstilskriminell. Han ska hållas borta från gatorna! Men han är dansk medborgare så där ska han sedan leva och hållas fängslad. Dock uppvuxen i Malmö. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar