söndag 18 juni 2023

Jag håller med Charlotte Kalla

 Klimatgalningarna (orkar inte kalla dem något annat) stör och förstör både i trafiken, smetar olika saker på världsberömda tavlor och dessutom utsatte de Charlotte Kalla för risken att ramla när hon dansade i finalen på Let´s Dance i TV4 i direktsändning. Hon var höggravid. Det är farligt att ramla då. Kan skada både henne och barnet. Men idioter vad gör de? Så tänkte hon för det blev dessutom halt på golvet när de hällde ut något pulver, men hon gav sig fasen på att det inte skulle få störa dansen utan hon skulle genomföra den. Och det gjorde hon också. Så den lille killen i magen klarade sig. Han föds snart i sommar. 

Klimatgalningarna påstår att vi befinner oss i en klimatkatastrof fast isen vid Nordpolen är kvar nästan intakt i juni och isbrytaren Oden fick vända vid 80:e breddgraden för längre kom inte denna isbrytare för isen var för svår. Det fick ishavsforskarna att kräva en större och bättre isbrytare. Men isen ska ju smälta vid Nordpolen så det behövs säkerligen inte? Isen vid norra polen har varit seg i år och ligger tjockare än vanligt. Tänka sig den skulle ju ha varit borta för länge sedan om klimatgalningarna hade haft rätt. 

Sommaren är exakt så bra som den ska vara. För i dag regnar det efter att inte ha kommit så mycket regn på ett tag. Och då blir förstås meterologer och andra så glada för då stämmer ju allt vad klimatgalningarna säger. Så tycker de. Nä väder är inte klimat. Det vet vi och det är så vackert att se all grönskan som har uppenbarat sig nu när det är ett perfekt väder. 

Här kan ni betrakta isen vid Nordpolen. Det har varit en kall maj där, men nu har smältningen kommit igång. Men naturligtvis kommer isen att finnas kvar även i höst. Isbjörnarna överlever även denna sommar. 

Finalparen i Let´s Dance i maj. Charlotte Kalla med gravidmagen. Men klimatgalningarna kunde inte låta bli att riskera skador både på henne och hennes baby. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar