lördag 10 juni 2023

Samuel Elias 11 år kördes ihjäl av gängkriminell

 Den som dödade heter Daniar Mohammed 27 år. Han körde i hög hastighet över cyklande Samuel Elias så att han dog. Den gängkriminelle Daniar är känd av polisen, för han är en galning när han kör bil - kör i vansinniga hastigheter - och har blivit dömd för detta. Han blev också dömd för mord i tingsrätten, men friad i hovrätten. Turgubbe! 

Gärningsmannen bor i Märsta och befann sig nu tyvärr i samma trakter i Valsta som Samuel Elias. Pojken flög ett tiotal meter när han blev påkörd och dog. Fast han hade cykelhjälm. Ingen hjälp när detta sker i hög hastighet. Gärningsmannen är irakisk kurd. Och han släpptes nu av polisen, gick inte att häkta enligt åklagaren. Turkiet nästa eller fler som blir offer i trafiken för honom? Han mår så dåligt enligt försvarsadvokaten. Visst!

 Jag har läst om sådana här fall sedan 50 år tillbaka. Påverkade som kör ihjäl barn. Förfärligt! Det räknas som olyckor. Inte som mord. Blir vållande till annans död och som mest ett par år i fängelse. Bilen i detta fall är ett mordvapen. Inget annat! Vila i frid Samuel Elias!

Samuel Elias är död för Daniar Mohammed körde som en galning. 
Denne gängkriminelle är släppt av polisen, för det går inte att anhålla och häkta honom. Det tilltänkta straffet är för lågt. Risken är att ingen vågar vittna heller så att han slipper undan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar