torsdag 8 juni 2023

Skadade sex varav fyra barn i en park

UPPDATERAT

 Det är den här mannen som inte fick svenskt medborgarskap och därför begav sig till Frankrike. Han heter Abdalmasih Hanoun och är skriven i Trollhättan, 31 år gammal. Hans svenska fru säger att hon har tagit ut skilsmässa eller separerat. Han säger nu att han är kristen från Syrien och söker asyl i Frankrike, fast han fick uppehållstillstånd för tio år sedan i Sverige. Han har dock bidragsfuskat här och fått en dom på halsen. Han har också ett treårigt barn i Sverige, men har som sagt sökt asyl nu i Frankrike. Lär han inte få. Dock fängelse för att ha attackerat sex personer med kniv. Fyra av dem var små barn. Mellan 22 månader och tre år. Fem personer befinner sig på akuten och intensiven med allvarliga skador. 

9.6.2023

Man tror nu att det var att han fick avslag på sin asylansökan i Frankrike som var motivet till att han utförde dessa hemska dåd. Han har trott att det gick att manipulera myndigheterna och göra så att han fick stanna i Frankrike. Ja nu får han göra det i fängelse. Han verkar vara en icke intelligent människa. Frun säger att han har släkt i USA, men dit har han inte försökt att ta sig. Hans bidragsfusk i Sverige bestod av att samtidigt ta ut bidrag från a-kassan och från CSN. Så uppenbarligen har han haft jobb med a-kassa efter det och studiestöd som togs ut felaktigt. 

10.6.2023

De skadade är nu stabila och utom livsfara. Så han hade tur, som inte blir åtalad för mord utan enbart för mordförsök. Men straffen är strängare i Frankrike så han kan få tio års fängelse för vad han har gjort. Det behövs säkert. 

Stackars människor som råkade ut för den här mannen i Frankrike. Han har bott tio år i Sverige, men kniven han har i handen skadade människor i en park. Galning. Vad skulle det vara bra för?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar