fredag 27 maj 2016

Det går att ta sig över bron!

Nu har fem ensamkommande barn lyckats ta sig över Öresundsbron och till Sverige i maj. De gick hela vägen och är överlämnade till Migrationsverket för att söka asyl. Grattis till barnen! De överlevde den livsfarliga promenaden genom tunneln och över bron och ingen kunde stoppa dem förrän de var på den svenska sidan. 

Grattis barn! Nu när ni är här är ni Sveriges framtid och kommer att kostas på kring 600 000 om året. Var och en av er. Ni får allt ni har önskat er, men kommer att få ett rätt så trist liv. Trots allt. Vi är totalsegregerade i det här landet och i förorterna eller på landsbygden finns er framtid. Där de gamla svenskarna inte vill bo. Ni får bostad och livets nödtorft, men något mer är det inte alls säkert att det finns.

Men nu när det är offentligt att det går att gå över bron så kommer många fler att följa i era fotspår. Ni var pionjärerna. Var stolta över detta! Välkomna till Sverige kära asylsökande barn!

PS. För övrigt är det rätt pinsamt när kändisar går omkring i spetsunderklänningar på stan. Se på Kim Kardashian här. Som hennes barn skulle jag bli generad av att ha en sådan mamma. DS. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar