tisdag 24 maj 2016

Storbritannien lämnar inte EU

En ny undersökning visar att pensionärer, konservativa och män i Storbritannien inte vill lämna EU. Det är en månad kvar tills engelska folket ska gå och rösta om saken, men det är inte troligt att Storbritannien kommer att överge EU. Omkring 58 procent av alla väljare vill stanna kvar i EU. Det är den 23 juni som engelska folket ska rösta om saken.  

När det gäller brott så kan engelska medborgare skickas utomlands också för mindre brott och dömas  i utländska domstolar. Ett utträde skulle stoppa detta. Men om landet lämnade EU så skulle grova brottslingar kunna fly landet och inte kunna ställas inför rätta för sina brott.

Engelsmännen menar att immigrationen kan lösas bättre om de lämnar EU eftersom alla EU-medborgare nu har rätt att åka till Storbritannien. De som tycker att landet ska stanna i EU anser att gränsen skulle flyttas från Frankrike och till själva England. Andra länder skulle inte hindra migranter från att komma till landet.

Kring 44 procent av exporten från England går till andra EU-länder. Det vore märkligt att sätta upp barriärer, som skulle hindra den handeln menar de som är för EU. Medan de som är emot tycker att landet kan utveckla sina förbindelser med Kina och Indien eller andra länder i världen.

Det överstatliga EU bestämmer för mycket också över Englands inre angelägenheter tycker de som vill lämna EU och landet är inte längre så självständigt det kunde vara. De som är mot Brexit tycker att inget land kan längre stå ensamt i världen, utan måste samarbeta med sina grannar. Ett isolerat England är inte bra. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar