lördag 28 maj 2016

Johnny Depp hustrumisshandlare

UPPDATERAT
Alldeles förfärligt att stackars Amber Heard nu måste ta till besöksförbud mot Johnny Depp sedan han slog henne med mobiltelefonen och skadade hennes vackra ansikte. Den fegisen stack när polisen kom. Stackars kvinna hon bröt ihop i går när hon lämnade domstolen i Los Angeles sedan hon fått tillfälligt besöksförbud mot sin man av domaren. Nu måste Depp vara på minst 90 meters avstånd från Amber Heard. 

Dock så blev hon inte tilldömd underhåll som hustru och inte heller skulle Depp betala hennes advokatkostnader. Hon har blivit misshandlad tre gånger bara det senaste halvåret under det korta äktenskapet, enligt henne själv. De har varit gifta i 15 månader och hon fruktade för sitt liv vid minst ett av dessa tillfällen, säger hon. Hon beskriver Johnny Depp som en störd skådespelare, full av ilska och som kämpar med drog- och alkoholproblem. Hans senaste attack mot henne var dagen efter att hans mamma hade dött, enligt Amber Heard.

Johnny Depp var inte närvarande i domstolen för han befinner sig i Portugal tillsammans med sitt band Hollywood Vampires på en musikfestival. På måndag ska detta band bestående av Alice Cooper, Johnny Depp och Joe Perry uppträda för första och enda gången i en spelning på Gröna Lund i Stockholm. Vi får väl se vad Johnny Depp säger om sitt äktenskap. Om han nu vill kommentera detta här i Sverige.

Här kan ni läsa allt om detta och se de hemska bilderna på hennes förstörda ansikte. 
Här skrev jag tidigare om detta eländiga förhållande. 

29.5.2016
Nu träder Johnny Depps ex-fruar och hans barn in och försvarar honom. Han har aldrig tidigare varit våldsam. Inte under de 14 år som han tillbringade med Vanessa Paradis och inte heller med tidigare frun Lori Anne Allison. Han är helt enkelt en kärleksfull man som aldrig har skadat någon. Även dottern Lily-Rose gick ut och publicerade en bild på sig själv och sin pappa och menar att han är den snällaste och mest kärleksfulla person hon känner. Han har varit en underbar pappa för henne och hennes lillebror, säger hon och menar att alla som känner honom skulle säga detsamma. Ja vem ska man lita på? Kanske var det inte så bra att gifta sig med någon som drar iväg till en ny flickvän efter den förra, som hon lämnade. Johnny Depp kanske bara var ett mellanspel så att Amber Heard verkligen skulle bli världskändis? Precis som Johnny Depps avlidna mamma trodde.
30.5.2016
Här kan ni läsa bakgrundshistorien till bandet, som uppträdet på Grönan i kväll. Från början var det en klubb Hollywood Vampire på Sunset Strip i Los Angeles där legendariska rockare träffades på 70-talet, men många dog och Alice Cooper började prata om att starta ett band för att hylla de rockstjärnor som inte längre fanns ibland oss. Så nu kör Alice Cooper både en enmansshow och turnerar i Europa med Hollywood Vampires. Eftersom de har druckit på klubben Hollywood Vampires med storheter som Jim Morrison, Keith Moon och John Lennon spelar de covers av The Doors, The Who och The Beatles. Och ifall det finns någon stjärna i publiken blir den alltid uppbjuden på scenen. Johnny Depp lär vara bra på gitarr, riktigt bra. Här är senaste nytt: Johnny Depp tog båten till Grönan och ska strax stå på scenen. 
20:43
Det är 17 000 åskådare som vill se bandet och Grönan har stängt igen för det är helt fullt. Här är en recension.
1.6.2016
Livvakterna sluter upp kring Johnny Depp och säger att han aldrig rörde Amber Heard. De säger att han var mer än fem meter bort när hon skrek i mobilen: Sluta att slå mig! Jag kan tro på att han är snäll för han är tvilling precis som min avlidne sambo, som var världens goaste och snällaste. Nog för att han kunde bli arg, men han slog aldrig någon. Amber Heard är född den 22:a och det är ett svårt tal. Min avlidne man (som jag var gift med) var född den 22:a och en av mina söner har brutit upp från en kvinna född den 22:a. De har svåra och krävande liv och måste tänka universellt. De är födda för att nå högsta toppen eller djupaste botten. Balans och sans måste vara deras motto. Finns mycket känslor hos dem och de faller ibland igenom som kanske Amber Heard nu har gjort. 


På måndag uppträder Hollywood Vampires
 på Gröna Lund i Stockholm. 

2 kommentarer:

 1. Jag är väldigt nyfiken på hur mycket folk Johnny kommer att
  dra till Grönan och undrar om man för säkerhets skull skall
  gå dit väldigt tidigt. Behöver dock inte stå längst fram ...

  SvaraRadera
 2. 3 man i bandet, 7 man på scen. Svårt att säga hur det egentligen
  låg till med Johnnys gitarrspelande. Men de flesta verkade älska
  honom och han var väldigt noga med att röra sig över hela scenen
  så att alla skulle få sina bilder.

  Annars utgör väl Alice Cooper den musikaliska stommen. Och hans
  gamla, första hit "I'm eighteen" (kom i slutet av konserten)kan
  han döpa om till "I'm eighty" om tolv år eller så ...

  SvaraRadera