fredag 9 november 2018

69-åring vill bli 20 år yngre

UPPDATERAT
Den här mannen i Nederländerna har inlett ett rättsprocess för att bli 20 år yngre. Han heter Emile Ratelband och känner sig som 49 år. Dessutom har han ett läkarintyg på att hans biologiska ålder är mellan 40-45 år. Det är så besvärligt menar han när han letar efter kärleken att vara så gammal. Det är diskriminerande och kränkande på Tinder. Jag sitter och småskrattar när jag skriver detta. Men det här är faktiskt sant!

Att ungdomar vill bli betraktade som barn och också blir det vet vi i Sverige. Det finns fördelar med detta. Alla vill väl vara yngre än vad passet säger? Nej inte jag. Jag tycker att det är bra att vara stolt över varenda år som har klarats av i livet trots diskrimineringen av äldre. Men Emile Ratelband är en ung gud enligt sig själv och kan få alla tjejer ända tills han berättar att han är 69 år. Vilken inskränkt ididot. Han har tydligen missat varför vi lever så länge som vi gör. Det är meningen att vi ska utvecklas en smula och inte alltid tänka på erövringar, sex och att kunna få alla av det motsatta könet.

Kärlek handlar inte bara om sex nämligen. Det är en total missuppfattning om vad det är. Men han har väl rätt i att han eventuellt kan köpa ett nytt hus och köra en annan bil om han är 49 än så gammal som 69. Vad har han gjort hela livet kan jag undra. Har han inte skaffat familj än? Och varför har han inte köpt hus om han nu ville det? Man kan ändra namn, man kan ändra kön varför inte ålder, undrar han. Ja och varför inte skjuta upp döden också? Varför kan vi inte fixa så att vi kan leva tills vi blir 200 år? Emile Ratelband kan lära av Jane Fonda som är över 80 år, född 1937. Hon har ett rikt sexliv. Alla kan om de vill. 
20.1.2019
Han fick förstås avslag på att byta ålder, men han tänker överklaga.

PS. Jag fyller 73 i år 2018. Är så stolt över att ha uppnått den åldern. DS.


Den här mannen vill vara 49 år istället för 69
som är hans riktiga ålder.
Ingen skulle tro på det ändå.
Bättre i så fall
att fixa ansiktet och håret.
Faksimil från Google. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar