fredag 16 november 2018

Det är Annie Lööfs fel

UPPDATERAT
Jodå 50 procent av de tillfrågade anser i en undersökning att det är Annie Lööfs fel att det är kaos i regeringsbildandet. Det är enligt en undersökning som Aftonbladet har gjort. Tusen personer har blivit tillfrågade och hela 74 procent tycker att själva processen kring regeringsbildandet har varit dålig. Omkring en fjärdedel av dessa anser dessutom att det är moderaterna och Kristersson som har gjort bort sig. Medan Stefan Löfven och socialdemokraterna slipper undan med det mesta. Bara sju procent tycker att han är skyldig till detta. Kan det bero av att det är Aftonbladet som undersöker? Nä Inizio är ju också inblandat. Då måste det stämma. 

Och nu går tiden för att hon ska undersöka på djupet om det går att överskrida blockgränsen. Nej det går inte. Tommy Möller professor i statskunskap vid Stockholms universitet anser att chanserna för detta är ytterst små. Sakpolitiska uppgörelser som hon har tänkt sig går aldrig på några dagar, säger professorn.
17.11.2018
Här skriver Per Gahrton en ironisk (?) artikel över Annie Lööfs storhet. Han menar att gymnasielagen visade Annie Lööfs växande till statsminister. Minst. Hon kommer enligt Gahrton att skapa "en humanitär stormakt". Mycket ska man höra innan öronen trillar av. 
10:05
Här skriver Alice Teodorescu att det verkar som om alla partier går in för att göda sd och särskilt då de borgerliga. Och här (se nedan) uttalar sig Aftonbladets ledarskribent Anders Lindberg på twitter och säger att allt är Jimmie Åkessons fel för hade han inte ställt upp i valet skulle det har varit som vanligt i Sverige. Anders Lindberg vill ta bort den demokratiska rätten att starta partier och låta väljarna rösta på dem. Vem är förvånad?


Annie Lööf är som en parodi på Pippi Långstrump.
Hon säger nej, men får inte ihop en regering.
Faksimil från TV4.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar