fredag 30 november 2018

Miljöpartiet måste sitta i regeringen

UPPDATERAT
Miljöpartiet säger att de tänker rösta nej till varje regering där de inte sitter. Så de kommer att förstöra alla chanser att kunna få till stånd en Löfvenregering med de borgerliga partierna. Det kan tolkas så fast de säger att de kan tänka sig att vara med om de får som de vill. Även med borgerliga partier. 

I Polen samlas nu delegater från 200 länder för att fortsätta vandringen mot en bättre värld och få stopp på uppvärmningen. Nu finns det inte tid längre innan vi står inför ett misslyckande att hålla världens temperaturer nere på 1,5 graders uppvärmning till nästa århundrade. En ny amerikansk rapport har slagit fast att det är vi som orsakar uppvärmningen och havsnivån har stigit med 8 centimeter sedan 1993. 

I 88 kommuner i Sverige kommer medborgare i dag att demonstrera för klimatet inför det möte som ska börja nästa vecka i Katowice i Polen. Polen är ett av de länder som smutsar ned mest i Europa och konferensen är sponsrad av kolbolag. Å andra sidan har vi haft 10 år på oss sedan 1972 att ändra världens klimat. Men ingenting har egentligen hänt. Och svenskar sägs vara mindre oroade för klimatet nu än tidigare. 
2.12.2018
Här skriver Johan Hakelius om den globala klimatdiktaturen. Den vi måste ingå i för att rädda jorden för annars går den under! Halleluja!

Miljöpartiet vill satsa 50 miljarder mer på klimatet 2018-2022.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar