lördag 24 november 2018

Ebba Åkerlunds grav vandaliserad av illegal invandrare

UPPDATERAT
Ebba Åkerlunds pappa har tagit den invandrare, som inte borde vara i Sverige, på bar gärning när han vandaliserade Ebba Åkerlunds grav i Stockholm. Denne invandrare har gravskändat graven mer än 30 gånger sedan i maj i år, skrev hennes pappa Stefan redan i början av november. Nu ska den 59-årige mannen äntligen åtalas för brott mot griftefriden. Han hade aldrig blivit åtalad om inte Ebbas pappa Stefan själv hade sett till att han blev upptäckt och fotograferad. Måtte han också förpassas ur riket. Invandraren säger till sitt försvar att det inte är förbjudet att besöka gravplatsen. Vilken mardröm för Ebbas föräldrar att först få dottern mördad av en invandrare och sedan inte ens få ha graven i fred! Terroristen Akilov skulle också utvisas, men polisen hittade honom inte
5.12.2018
Eftersom mannen kommer från Polen går det knappast att utvisa honom. Eller? Han tar sig säkert hit igen. Denne hemlöse man. Det är först nästa år i mars som en rättegång kommer att inledas mot honom. Under tiden är han fri att fortsätta sin brottslighet. 
10.4.2019
Mannen är nu gripen till slut. Han är 59 år och har begått många brott i Stockholm förutom att skända Ebbas grav. Efter avtjänat straff i Sverige ska han utlämnas till Polen där han har fler straff att avtjäna. Det var tack vare en polsk internationell arresteringsorder han till slut kunde gripas. 

Här skrev jag om Ebbas pappa och hans bitterhet över samhället. 
Här är suddiga bilder av den illegale invandrare
som åtskilliga gånger har vandaliserat
Ebba Åkerlunds grav.
Faksimil från Google. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar