måndag 26 november 2018

Lyxlägenhet för kriminella

UPPDATERAT
I Malmö har kommunen upphandlat en lyxlägenhet på fem rum i centrum för att kriminella skulle sluta begår brott. De fick bo där helt gratis och fortsatte förstås att begå brott. Två kriminella som inhystes där av kommunen fick både mat och städhjälp och kostade 45 000 respektive 30 000 kronor i månaden för kommunen. 

Kommunen anlitade också kriminella som anställda, för att de skulle ha ett jobb när de kom ut från fängelset. Ägaren till denna verksamhet har tagit ut 2,5 miljoner i aktieutdelning under tre år. Företaget säger att de bara har velat hjälpa, men att det har varit ett misstag att ta in så många från samma kriminella gäng. Företaget har fått 70 miljoner kronor av Malmö kommun under tio år. Företaget har ett 30-tal lägenheter där personer i behov av stöd kan placeras. Stödboendena är utan all vård. Det är socialtjänsten i Malmö som har placerat alla grova kriminella på dessa boenden. Kokain och sprängmedel har hittats i lägenheterna som de kriminella fick disponera.

Att ge dem allt får inte kriminella att avstå från brott, men Malmö styrs fortfarande av socialdemokraterna, som alltid tycker synd om alla brottslingar. De har haft ett så hårt liv. Det är därför de blir kriminella. Två decennier har socialdemokraterna styrt staden och liberalerna och centern valde att lägga ned sina röster när det kom till maktfrågan i Malmö efter valet i år. Från andra kommuner och staten får Malmö omkring 15 000 per invånare eller nästan 5 miljarder kronor genom omfördelning av skatten. Omkring 100 miljarder finns i denna pott med mest statliga skattepengar. 
27.11.2018
Nu framkommer också att företaget som anlitatas av socialtjänsten har bjudit de kriminella på resor och att det var full verksamhet på brotten medan de bodde i femrummaren i Malmö. Men socialtjänsten tycker att det är fullt rimligt med detta eftersom de hade sagt att de ville lämna sitt kriminella liv. De har också fått åka på skidresor. Totalt urspårat!
28.11.2018
Nu ska liberalerna och socialdemokraterna styra i Malmö. Äntligen kan kanske staden gå åt ett annat håll! Men det kommer att ta tid att vända så att kriminella inte får extra förmåner. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar