torsdag 19 augusti 2021

15-åring gripen skadade allvarligt lärare i Eslöv

UPPDATERAT

 Det går inte en dag utan att någon blir attackerad numera. Vi får hoppas att läraren i Eslöv klarar sig. Han råkade ut för en galen (?) 15-åring, som hade maskerat sig, hade hjälm och skottsäker väst. Lite påminnande om vad som hände i Trollhättan med Anton Lundin Pettersson, som också hade maskerat sig. Men här fick polisen tag i 15-åringen utan att skada honom. Vad jag förstår. Och läraren som knivskars i magen opereras väl och överlever. Hoppas vi som sagt. 

Polisen har under dagen varit väldigt intresserad av Trehäradsvägen 14 i Eslöv. Där bor Lars Ahlfors, som är ordförande för miljöpartiet i Eslöv. Vi får väl hoppas att den familjen inte är inblandad i vad som har hänt. Men det kan ju tänkas att de har en son eller inneboende som är 15 år och således inte kommer upp som registrerad boende när man slår på olika sajter. Lars Ahlfors har utmärkt sig genom att vilja förbjuda julen, men han tog tillbaka detta och sade att det var ett skämt. Dock fick han avgå ett tag då från sin politikerpost. Han ville dessutom omlokalisera svenskar som inte gillade mångkultur. Se nedan. Men som sagt det var ett skämt och han togs till nåder igen 2020 och blev ordförande återigen för miljöpartiet i Eslöv. 

20.8.2021

Tyvärr är detta en familjetragedi där sonen till Lars Ahlfors är gärningsmannen. Han har ett utländskt utseende, men ett svenskt namn för att pappan är adopterad. Statsministern var snabb att säga att det var en "fruktansvärd" attack. För eftersom pojken har ett svenskt namn trodde han väl att det var en svensk attack, vilket det ju är också. Svårt det där med den blandning av människor som finns i Sverige numera. Det mångkulturella. Ett par skolkamrater säger att de hörde vitmaktmusik från lurarna, när pojken gick förbi dem. Läraren är opererad och kommer att klara sig. Det är bra!

12:46

Hugo Ahlfors Jackson har erkänt och är djupt ångerfull säger hans advokat. Hugo ville inte döda. Jaså vad ville han då? Det undrar säkerligen fler än jag. Ett uppror mot pappa politikern? Eller vad är det här? Det är inte så ofta det sker dåd i skolor så något motiv måste grabben väl ha haft? Annars är det enbart galenskap. 

22.8.2021

Jo gärningsmannen Hugo Ahlfors Jackson häktades i dag vid Lunds tingsrätt. Inget konstigt, men låt honom nu inte sitta häktad för länge för då får han ett stort skadestånd. Han får också restriktioner när han sitter häktad och själva gärningen ägde rum under psykos, enligt försvarsadvokaten. Han har enbart erkänt misshandel. 

Här vid Trehäradsvägen 14 i Eslöv har ett antal polisbilar stannat och gjort husrannsakan. Kan det vara så att ordföranden i miljöpartiet är inblandad i det dåd som utfördes i dag i Källebergsskolan? Flera påsar med bevismaterial sågs bäras ut av polisen från huset. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar