onsdag 25 augusti 2021

Brå konstaterar att brottsligheten är högre hos invandrare

Det är ingen sensation att Brå (Brottsförebyggande rådet) nu till slut kan konstatera att den misstänkta brottsligheten hos invandrare är större än hos svenskar.  Det rör sig om tre gånger så mycket bland invandrare som är födda här, men har två invandrade föräldrar. De är de som flest gånger misstänks för brott. Det är dessa 20-åringar som blir skjutna, för att de ingår i gäng och det är dessa som känner sig förfördelade i Sverige och därför börjar en brottslig bana för att som de tror få allt det, som också svenskar har. 

Det är naturligtvis en total missuppfattning som grundar sig i förakt för vanliga svenskar och deras livsvillkor. Propagandan har sagt länge att vi 40-talister har haft det så bra i våra liv och att inte svenskar ska ha det längre. Plus sådana som Mona Sahlin som tyvärr tyckte att den invandrade kulturen var så underbar medan vi svenskar bara hade midsommar och sådant töntigt

Dock är hederskultur inte särskilt bra eller synen på kvinnor att de är underordnade män i alla sammanhang och att döttrar kan tas i Sverige och föras utomlands och tvingas till giftermål med någon mycket äldre. Det har länge varit skamligt att påpeka allt detta, men till sist efter att muslimerna har blivit närmare en miljon i Sverige så inser fler och fler att vi måste stävja denna folkinvandring. 

Naturligtvis begår invandrare fler brott än svenskar. Detta kända faktum har till sist också konstaterats av Brå, fast de skickar med en brasklapp om "misstänkta för brott". Kan betyda att invandrare och deras barn misstänks fler gånger än svenskar av rasistiska skäl, enligt vänstersyn på saken. 

Jag funderade ett tag på att flytta tillbaka till min barndoms förort Björkhagen, för där skulle nu vara så lugnt. Men jag tappade lusten när en ung svensk kille blev överfallen av två invandrare, som följde efter honom från tunnelbanan, rånade och förnedrade honom. De fick ungdomsvård som dom förra året och är väl utsläppta nu och kan fortsätta med sin brottslighet. De är fortfarande inte myndiga för de var 16 år då. De får inte fängelsestraff i år heller. 

Vi kan inte längre ta in kring 100 000 invandrare per år. Det blir en omöjlig ekvation, där det kostar alldeles för mycket både ekonomiskt och socialt. Varför måste vi alltid bli större som folk? Handlar det inte om att en del vill sko sig extra mycket genom att vara "god" och ta hand om en nyinvandrad utan bostad? Då får den invandrade automatiskt betald hyra och kan betala för sig. Eller som Jan Emanuel Johansson (s) som skodde sig på invandringen och blev mångmiljonär. Det finns alltid de som skor sig på krig och elände. 


Faksimil från Brå

Som ett kvitto på brottsligheten i Sverige, som inte fanns för ett par decennier sedan så skjuts en man ihjäl inne på en restaurang i dag. I Linköping i stadsdelen Skäggetorp. Är klassat som särskilt utsatt område av polisen. Säkert två svenskar med svenska föräldrar som var inblandade. Ursäkta, men jag blir så trött. Nej det var en man med arabiskt namn och ett digert brottsregister som sköts. Här är filmen för er som vågar titta. Blev censurerad dock 25.8. Här är en pixlad version. Och här är denne Bandidosmedlem i levande livet. 
Faksimil från Östgötacorrespondenten. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar