lördag 28 augusti 2021

Nu kommer valfläskets tid

Finansminister Magdalena Andersson har hittat 74 miljarder att generöst slösa över Sverige inför nästa val. Jag har sett det under många år. Plötsligt finns det hur mycket pengar som helst och alla ska vara lyckliga och glada. Ställa sig upp och dansa och klappa händerna samt rösta på socialdemokraterna.  Konjunkturinstitutet bedömer att det finns 40 miljarder i utrymme, men att 30 av dessa miljarder redan är intecknade, för de ska gå till anställda inom myndigheter, som ska hjälpa alla som inte har jobb eller behöver hjälp på något annat sätt av offentlig förvaltning. 

Jo det kan behövas eftersom myndigheterna fungerar illa. Jag har märkt det personligen i kontakt med Pensionsmyndigheten, som inte hör vad man säger, utan drar sina egna slutsatser och går efter sina fördomar. De verkar ha fått dem utomlands ifrån för de förföljer sådana som mig, som aldrig har fuskat, men släpper igenom miljonbelopp till människor som inte ens bor här. Det knakar i fogarna i myndighetssverige och naturligtvis behövs det en upprustning, men ska detta i sin tur betyda att det måste lånas miljarder till valfläsket?

Allt det här beror naturligtvis på att vi numera har kring 20 procent alldeles nya invånare i landet, som inte omfattar den sega arbetarkultur vi andra är uppfödda med. För den ingår i protestantismen vare sig vi tror på Gud eller inte. Eller är med i svenska kyrkan. Men tyvärr vet ingen längre ens riktigt vilka som bor i landet. Vår folkbokföring har raserats och gäller inte. Den som vi var så stolta över och som hade fungerat så fint i århundraden, för det var kyrkan som hade hand om den tidigare, innan Skatteverket tog över. Prästerna hade koll på alla. Men nu kan människor ha flera identiteter och fuska sig fram gentemot myndigheterna för dessa är ju "kuffar", otrogna som inte tror på den enda sanna guden. Då är det helt okej att ljuga och bedra. 

Den kultur som särskilt alla gangstrar har med sig med modersmjölken gör att de är totalt destruktiva gentemot sig själva och sin omgivning. Det har ingenting med fattigdom eller brist på ungdomsgårdar att göra. Det ligger djupare än så. I det kollektiva skiktet i det omedvetna, där allt skaver mot det som inte uppfattas som rätt och riktigt. Så ungdomarna är inte ens medvetna om vad deras beslut grundar sig på. Det kollektiva omedvetna bryr sig inte om individen utan kan döda den, för att kollektivets slutsatser går emot den. 

Det enda som hjälper emot detta är att särskåda egna bedömningsgrunder, men det kan inte ungdomar, för de är inte tillräckligt utvecklade. Deras hjärnor fungerar inte ordentligt förrän i 25-årsåldern. Och de som skjuter på varandra är yngre än så. Därför behövs ett medvetet kollektivt samhälle omkring dem, för att inpränta vad som är rätt och lagligt. Men hitintills har eliten i Sverige legat på knä för dessa exotiska medlemmar från andra samhällen, som skulle komma hit och rädda det svenska folket. Från vadå kan man undra. 

Den danske invandrings- och integrationsministern Mattias Tesfaye (s) har insett detta och drömmer om noll asylsökande till Danmark. För våra välfärdssystem klarar inte det som nu pågår. Han menar att systemet, som gäller i många länder inte kan försvaras vare sig politiskt eller moraliskt. År 2020 fick enbart 600 personer sin ansökan om asyl beviljad i Danmark. Han menar att flyktingar ska hjälpas på andra håll än i Danmark, för varje asylsökande kostar så mycket pengar. Myndigheter, advokater, tolkar och andra måste hjälpa dem. Och allt kostar skattekronor. Istället skulle många fler kunna hjälpas på plats i till exempel Afrika. Hans mamma är danska och hans far är flykting från Etiopien. Så han talar utifrån sin erfarenhet.

Vilken skillnad det är på Danmark och Sverige där Morgan Johansson (s) är justitie- och migrationsminister. Det borde vara Ardalan Shekarbi, som har erfarenhet som flykting från Iran (fast han är född i England), men han släpps förstås inte fram. Synen på dem som kommer utifrån är nu att de står skyhögt över dem som är infödda här sedan generationer. De utifrån kommande är den nya valboskapen, som ska hjälpa socialdemokraterna kvar vid makten, så därför är dessa mycket mer värda än ursvenska medborgare. 

Dags för valfläsk. Den här budgeten står fortfarande statsminister Stefan Löfven och finansminister Magdalena Andersson bakom. Fast han ska avgå i november. Den 20 september smäller det. Både vänsterpartiet och centern ska gilla och godkänna den. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar