torsdag 26 augusti 2021

Gangsterkriget fortsätter oförhindrat

UPPDATERAT

I går sköts en Bandidosmedlem med arabiskt namn i Linköping -  han avrättades på restaurang Kolgrillen i Skäggetorp medan han åt sin sista måltid - och sedan var det Danderyds tur att få lite skottlossning. Men där skadades "bara" den kriminelle mannen. Så långt vi vet. Det är 32 gubbar som har blivit avrättade genom skjutning i Sverige under året 2021 hitintills. Spelar det någon roll? Då blir det ju färre kriminella i Sverige och kanske blir det lugnare? Nej så är det inte utan allt fortsätter och trappas upp och polisen får ännu mer att göra med att reda ut alla mord. Och oskyldiga kan skadas i gangsterkriget. Eller mördas. Polisen har blivit städgubbar efter kriminella och hinner inte med för så många som 252 misstänkta mord är öppna fall enbart i Stockholm

Detta är toppen på isberget av kriminalitet i Sverige. Allt hänger samman med narkotika som ger stora pengar. Uppdrag Granskning har tagit upp detta. Colombia och Mexiko är inblandade. Världen är en enhet när det gäller droger. Knark strömmar direkt in i Sverige genom våra öppna gränser och landet knyts samman med de stora knarkaktörerna i världen. Vad är då lösningen på detta? En del tycker vi ska ha fri tillgång till narkotika, att det inte ska vara olagligt. Låt människor ha friheten att bestämma över sina liv och vara glada och nöjda så länge de lever. Med droger.

Det är ett helt annat Sverige vi är på väg mot. Ett land där staten betyder mindre och mindre och istället gangstrar tar över och styr. Polisen och rättsväsendet är bakbundna av alla regler och bestämmelser och vi påminner mer om USA på 20-30-talet då gangstrarna styrde över städerna. Och hade hand om de stora pengarna. De hängde samman med politikerna och korruption. Dit har vi eventuellt inte kommit ännu, men det är nästa nivå. 

Ska vi ha det så här? Ska vi fortsätta att behandla kriminella med mjuka metoder och inga hårda handskar? Låta de kriminella göra människor en tjänst, för folk vill uppenbarligen ha kokain och andra droger och betalar för detta. Ska vi låta folk bestämma helt och hållet själva över sina liv och knarka ihjäl sig om de vill? Banditerna ser det här som affärsverksamhet, fast med större risker och de måste vara tuffa och stora, starka män beredda att offra sina liv. Machomän är de enda som klarar av detta.

Hela denna syn på världen är totalt annorlunda mot vad Sverige och politikerna står för. Där ska alla män - inklusive poliser och militärer - kunna gå i Prideparader och vara precis som de är även om de vill klä sig i kvinnokläder eller älska andra män. Propagandan säger att alla män egentligen kanske vill vara så. Av världens länder så befinner sig Sverige i den officiella uppfattningen långt ut på ena kanten i kartan över religioner och kulturella uppfattningar hos människor. Sverige är extremt med sin syn på religion och frihet för den enskilde. Även om det skadar andra.

Men lite strängare straff har det börjat att talas om för att få bort tonåringar från gatorna. För att det inte ska vara så lätt att fortsätta med brott utan kännbara efterverkningar. Men alla politiska beslut tar tid och vi befinner oss just nu i sprickan mellan en tid då Sverige var ett lugnt och fredligt land och något helt annat. Allt vi har är våra egna föreställningar om saker och ting. Ifall vi tror att våra liv är okej så bestämmer det hur vi uppför oss. Tror vi att vi är hotade utifrån genom karteller, som försöker få makten över oss, så är detta något helt annat. 

Polisen har för länge sedan tappat greppet om utvecklingen och de där 10 000 poliserna som skulle bidra till fler ingripanden mot de kriminella var enbart en chimär eftersom det måste till 2 000 nya på polishögskolorna per år för att målet ska nås kanske 2025. Polisyrket är hårt och slitsamt och många slutar. Det har heller ingen hög status bland de nya invånarna i Sverige. Alla måste studera fem terminer och sedan får poliser en lön på drygt 30 000. Inget åtråvärt för ungdomar som vill ha allt snabbt; både status, bilar och pengar. Det är den mörka baksidan av den individuella friheten. 

28.8.2021

Nu är ett hundratal Bandidosmedlemmar på väg till Linköping, säger polisen. Kod röd. I värsta fall utbrister ett riktigt gangsterkrig mellan Mellanösterns Bandidosmedlemmar. Det finns tillräckligt mycket konflikter mellan olika klaner i deras länder för att det ska kunna explodera. Jag blir så trött. 

Läs också det här om dagliga skottlossningar. 

Här skriver Nyamko Sabuni att regeringen har mörkat verkligheten och särskilt då miljöpartiet. 

Och så har vi Anna Dahlberg i Expressen som vet vad det rör sig om. 

Tryck på bilden så blir den större. Sverige är landet som är extremt individuellt och egofixerat i världen. Och i kulturella och religiösa uppfattningar är världen absolut inte en enhet utan alla har sitt eget bagage av ärvda uppfattningar, som inte så lätt går över i något annat. Det blir i värsta fall katastrof när alla dessa människor blandas i ett enda land som Sverige. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar