söndag 15 augusti 2021

Stackars våldtäktsman

 Mannen på bilden har torterat och våldtagit och belönas nu av staten i Sverige med 840 000 kronor, för denna stat har misshandlat honom så grovt. Han satt nämligen frihetsberövad under så lång tid att JK anser att han är värd denna summa. Denne våldtäktsman kom år 2014 till Sverige från Syrien med familj och fick stanna förstås. Han var då 14 eller 15 år enligt utsago. Våldtäkterna ägde rum 2017 så då var han 17 år och därför skulle han inte sitta inlåst så länge. Han själv har uppgett att han fyllde 19 år i februari 2017, men detta var till en bekant och det räknas inte. 

Nu har han fått högsta vinsten för sitt lidande. Och detta utbetalas nästa vecka så att han kan leva det liv han har förtjänat. Jag gratulerar Damir Al-Ali till denna stora belöning för väl utfört våld gentemot kvinnor. Sic! Han är enligt uppgift numera 20 år gammal och kan således inte fortsätta med detta våld, som har belönat honom så mycket. För det skulle kosta för mycket. Men han tillhör numera den ekonomiska eliten i Malmö. 


Syrier är den största invandrargruppen i Sverige. De kom hit och fick uppehållstillstånd, men att få jobb är inte lika lätt. De blev också svenska medborgare. 

1 kommentar:

 1. Ganska billigt ombud, får man säga. Men låt oss hoppas att den
  "frikände" unge mannen tar väl vara på sin nya chans och att han
  investerar pengarna lite klokt, t ex i fonder, och inte bara
  går omkring med dem i bakfickan eller än värre satsar på droger
  av olika slag ...

  SvaraRadera