tisdag 21 november 2023

Att uppfostras i hat

UPPDATERAT

 Före den 7 oktober behövdes 500 lastbilar om dagen för att hjälpa Gaza avhjälpa den humanitära krisen där. Nu kommer hjälp in med 50 bilar om dagen. Det sade den humanitäre chefen för Sida i morse i TV4. Gaza har sedan 1989, när den första intifadan inträffade, uppfostrat barnen att hata Israel och judar. Det börjar redan när barnen är kring tre år. Att fostra barn i hat gör naturligtvis att det drabbar dem själva. 

Men de har varit glada att dö som martyrer för då kompenseras deras familjer genom en särskild fond från regeringen i Gaza. Så har det varit hitintills. Dessutom finns det minnesmärken över olika martyrer för deras hjältedåd att döda israeler. Det är en totalt omvänd syn på världen och hur man ska leva. 

Det bästa är således att så fort som möjligt utplånas från denna jord för då blir belöningen i paradiset stor. Och detta har pågått intensivt i minst en generation nu. Detta hat mot andra människor. Ju fler palestinier som dör desto gladare borde invånarna i Gaza vara då. Att ständigt behöva hjälp från andra kristna länder, för att upprätthålla hatet är så bort i tok att det någon gång borde inses av palestinierna själva. 

Nedanstående bild är från facebook där Jamal El-Haj (s) har skrivit att den här gulliga lilla flickan dödades av israelerna samt hela hennes släkt: 36 personer. Ingen vet naturligtvis om det är sant eller inte. 

22.11.2023

Magdalena Andersson förstår inte hur människor som berättar hur landet ligger kan se sig i spegeln. Hon påminner mig mycket om extrema muslimer, som ljuger för att berättiga det de själva står för. Hon verkar rent av hjärntvättad. Eller som madame Ceausescu - om ni minns henne - som styrde i Rumänien tillsammans med sin man tills de avrättades av folket 1989. Fortfarande är det tyst om vad som pågår på riktigt i Sverige och hur ska nu partiledaren för (s) klara sig ur denna soppa? Kanske skulle hon byta religion och bli muslim. Det vore väl det enda ärliga.     


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar