söndag 26 november 2023

En handgranat i Nato-förhandlingarna

 Jimmie Åkessons linjetal beskrivs som en handgranat i Nato-förhandlingarna, när han menade att "På sikt behöver vi börja konfiskera och riva moskébyggnader där det sprids antidemokratisk, antisvensk, homofob eller antisemitisk propaganda eller allmän desinformation om det svenska samhället."  

Det kommer naturligtvis aldrig att hända. Sverige river inte andra trosuppfattningars hus vare sig de kallas synagogor eller moskéer. Här i min närhet finns ett buddhisttempel och det finns ett 30-tal sådana i Sverige. De kommer inte heller att rivas. Men det där är Jimmie Åkessons sätt att dra till med det värsta han kan för att väcka uppmärksamhet. Dock har han rätt i att socialdemokraterna inte kan klara sig utan muslimernas röster. Imamerna uppmuntrar alltid de troende att rösta på socialdemokraterna. 

Som jag tidigare har sagt så spelar det ingen roll om vi blir godkända av Turkiet eller Ungern som medlemmar i Nato. Hela inriktningen på vårt försvar är nu tillsammans med Natoländer och därmed mot Ryssland. Samma gamla motsättningar som har funnits för Sveriges del i århundraden. Ryssarna var här i skärgården och härjade och brände år 1719. Det är tacksamt att Finland nu har stängt sina gränser mot Ryssland, för dessa cyklande asylsökande har tagits till gränsen för att underminera Europa och EU. 

Världen är under attack från muslimer. Det är helt enkelt fakta. Inte minst så visar den 7 oktober detta och naturligtvis har Israel, som är omgiven av muslimska länder, rätt att försvara sig. Sverige är inte antimuslimskt utan har varit ett mycket tolerant land ända till den 7 oktober 2023. Då terrordådet mot israeler medförde glädje i palestinska läger också i Sverige. Det var chockartat att se dem glädjas på gatorna som om det hade varit en fotbollsseger och inte massmord. 

Men detta är resultatet av årtionden av propaganda i vårt land, där Jan Guillou är en av företrädarna, för han åkte glatt till Palestina för att lära rebellerna där att använda svenska k-pistar i slutet av 60-talet. Sedan dess är han alltid på den palestinska sidan precis som vänstern också är och har varit i Sverige. Så trist att detta delar vårt land. 

Visst kommer Magdalena Andersson tillbaka som statsminister. Så många anhängare har ännu socialdemokraterna. Och nu när hon har slutat att skrika och säga fel i riksdagen och istället håller tyst så är det bättre. Men Annika Strandhäll tystnar inte utan tycker det är skönt att höra burop när statsministern säger att Hamas är en terrororganisation vilket Sverige och EU anser. Enligt statistiken finns det kring 8 000 palestinier i Sverige, men de har genom vänstern mycket starka röster. Drygt sju av tio judar upplever att det har blivit mycket otryggare i Sverige sedan den 7 oktober, men ingen vet vad som ska göras åt detta. 

Dessa statistiska bilder kommer från en undersökning som det Judiska Centralrådet har gjort sedan den 7 oktober. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar