tisdag 14 november 2023

Trodde hon hade en relation med Mick Jagger

En kvinna har i flera års tid överfört pengar till ett bluffkonto, som hon trodde tillhörde Mick Jagger. Tyvärr så jobbade hon på Solna kommun och tog pengarna från skattebetalarna där.  Sammanlagt blev det över fyra miljoner, som försvann ur kommunens kassa till detta bluffkonto. Hon har nu fått sparken. Hon jobbade på ekonomiavdelningen och det lär ha varit ett avancerat tillvägagångssätt samt att hon hade en central roll på avdelningen. Hur kan nu kvinnor vara så dumma?

Jo det är lätt hänt om de inte är särskilt utvecklade rent känslomässigt (se förra artikeln jag skrev som handlade om två extrema män) för då blir de lättare att övertyga och kan gå på vilka bluffar som helst. Det borde ha varit lätt att kolla ifall det var Mick Jagger hon hade kontakt med, men kvinnor vill lura sig själva. Det är något som fattas i deras liv och därför går det att lura sådana här kvinnor. Men hur kunde hon tro att den stenrike Mick Jagger (4 miljarder) behövde pengar? Eller också är hon också en bluff och har tagit dessa pengar åt sig själv. 

Ifall hon hade skrivit ett brev till Mick Jagger och frågat om hon hade kontakt med honom, så borde det ha blivit klart att det inte var så. Han finns på instagram med tre miljoner följare. Här är hans facebook också. Men som sagt sådana kvinnor vill inte veta utan de är fångna hos den manliga delen inom dem själva, som är destruktiv. Det är ju så spännande med skurkar och pirater. Särskilt när man till vardags sysslar med ekonomi, som är helt renons på spänning och underhållning. Hon borde ha bytt liv på något annat sätt. Nu blir hon istället tvungen. Mick Jagger har fyllt 80 år så han är inte något kap direkt. Inte ens jag tycker det som är nästan lika gammal. Luktar dubbelbluff det här. 

Här sjunger Mick Jagger I want money, en gammal slagdänga från 60-talet. Då han inte var så rik ännu. En rätt risig version av låten. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar