torsdag 23 november 2023

Inte rätt att tysta statsministern

UPPDATERAT

Extremvänsterns propalestinier försökte tysta statsminister Ulf Kristersson när det var öppet möte på Pustervik i Göteborg. Och det lyckades de också med. Det är inte demokrati att tysta makthavare i en frågestund. Palestinaflaggor och slagord förekom redan innan mötet. Det blev oroligt i salen och åtta personer omhändertogs av polis. Säkerheten kunde inte fullt ut garanteras. 

24.11.2023

Att UD nu går ut på twitter och berättar vad statsminister sade beror av att en falsk översättning av hans ord finns på arabiska. Där sägs att statsministern sade Israel har rätt att begå folkmord medan han i själva verket sade att Sverige och EU står bakom Israels rätt att försvara sig. Det säger sig självt att den folkförsamling som fanns på Pustervik inte fick de svar de ville ha. Därför tolkas allt som det värsta möjliga. Propalestinier bryr sig inte om ifall Sverige anses vara islamfientligt ute i världen. Ulf Kristersson förstörde samtalet genom att inte svara som de ville på frågan, säger Bachar Garar. 

An inaccurate translation of a clip of Sweden’s Prime Minister is being spread on social media. Do not contribute to this. What he said is that Sweden and the EU stand firmly behind Israel’s right to defend itself.
Redan innan frågestunden så samlades propalestinier utanför lokalen. Extremvänstern var där och den har alltid varit stark i Göteborg. Det är märkligt när denna konflikt ute i världen blir inrikespolitik. Detta beroende på att muslimer har setts som ett högre stående folkslag i Sverige hos vänstern. 
Det är märkligt att anklaga en statsminister i Sverige för vad som utspelar sig mellan judar och palestinier. Men detta har pågått ända sedan 1960-talet i Sverige. Då vänstern alltid har stått på palestiniernas sida. De har setts som förtryckta rebeller ända tills Hamas attackerade civila den 7 oktober i år och mördade fler än tusen människor i ett stort terrordåd i Israel. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar