torsdag 16 november 2023

Magnus Ranstorp om de förlorade åren mot extremism

Magnus Ranstorp berättar på Axess TV om förhandlingar han har varit med om mellan Israel och extrema Hizbollah när denna organisation hade kidnappat israeler. Det låter som en mild västanfläkt mot vad som nu pågår. Men Hizbollah har haft en liknande plan som nu Hamas genomförde gentemot Israel för tiotalet år sedan och är också klassade som en terrororganisation. 

Ibland går tiden fort och nu är det den tid som bland andra Magnus Ranstorp hade varnat om i Malmö på den tid då Ilmar Reepalu (s) styrde. Han avgick 2013. Men ingen lyssnade då för extremismen skulle tonas ned. Det var rasistiskt att berätta hur landet låg för tiotalet år sedan. Men nu förstår också en del av vänstern hur det står till genom att vi har importerat extremister till Sverige och inte minst genom att det fanns 300 svenskar som åkte för att delta med terrororganisationen IS, som då först mera betraktades på gammaldags vis som en revolutionär ny organisation. Detta uppdagades år 2017 att det fanns så många extremister i Sverige.

Sverige är infiltrerat av dessa extremister och är det land som hade bland de flesta invånarna i Gaza nu, som skulle få hjälp att lämna. Omkring 500 personer har velat ha hjälp i Gaza, vilka har varit svensk-palestinier. Så det har varit fritt fram att åka dit fast UD har varnat i tio års tid för detta. Det är otroligt så många släktingar var och en har där också om det går att tro på vad de hemvändande till Sverige säger. Magnus Ranstorp säger också att en del av dessa kan ha varit i kontakt med Hamas. 

Kraven på att Israel ska förintas kommer inte att upphöra. Det här är i grunden en flertusenårig konflikt där judehatet är legitimt i arabvärlden. Palestinas ambassadör bekräftade också att Palestinakonferensen i juni i Malmö arrangerades av Hamas. Avrådan fanns mot att delta och alla lyssnade utom Hamal El-Haj (s). Widar Andersson skriver att det är på tiden att ledande socialdemokrater som Strandhäll och Andersson slutar vifta bort problemet med antisemitism inom det socialdemokratiska partiet. 

Magnus Ranstorp berättade om sin åtminstone decennielånga informationskampanj angående hur infiltrerat Sverige har varit och är av antidemokratiska tongångar. Men ingen i ledande ställning ville lyssna då. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar