tisdag 11 augusti 2015

Göteborgs-Posten organ för sverigedemokraterna

Det menar kulturmedarbetaren och krönikören på Göteborgs-Posten Elin Grelsson Almestad, som säger upp sig med ett mejl skickat till ledningen och berörda redaktörer på Göteborgs-Posten. Hon menar att det är förfärligt att när romer blir överfallna och deras läger brinner så är samtidigt tidningen ett organ för sd genom särskilt ledarsidan, som ofta skriver om invandring.

"Under sommaren har antalet texter på temat migration, flyktingpolitik och EU-migranter uppgått till en fjärdedel av samtliga texter. Nästan alla förespråkar mer restriktiv invandring och så kallade "minskade volymer", är starkt kritiska till nuvarande migrationspolitik och personer som inte instämmer i verklighetsbeskrivningen anses "skönmåla verkligheten" och vara "moraliskt förkastliga". Budskapet som gång på gång trummas in är att de enda som motsätter sig GP ledares verklighetsbeskrivning, där invandringen är ett stort samhällshot, är en världsfrånvänd samhällselit som vill uppfostra folket."

Så skriver Elin Grelsson Almestad på sin blogg. Åsa Linderborg i Aftonbladet skriver här att hon kommer att sakna henne.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar