måndag 31 augusti 2015

Vi behöver inte vara oroliga

I Göteborg påträffas saknade Anton, 27 år, död. Jo det står död inte mördad i GP:s rubrik. Så bra då dog han av sig själv fast han blev kidnappad? Och i Rinkeby skjuts en person, läs man, i 40-årsåldern. Jo skjuts inte mördas. Det var bara ett turkiskt relationsdrama, men det råkade utspela sig bland andra människor så därför blev några till skadade. Men vi behöver inte vara oroliga. Våldet ökar inte. Det här var bara två mord och de andra fem morden hände för flera veckor sedan. 

Ja ni vet det var det där på Ikea, var visst dubbelmord av någon svart asylant, och så den svarte mannen som dödade sin exflickvän och rymde till utlandet och så en 42-årig kvinna som hittades mördad i en lägenhet i Malmö. Förövaren hade kört ihjäl sig mot ett träd. Samt ett mord i Uddevalla där de misstänkta bröderna har invandrarbakgrund från Libanon. Men vi behöver inte vara oroliga våldet ökar inte. Sju mord på ett par-tre veckor blir ändå bara ett mord varannan dag eller så. Inte så farligt för det är relationsmord eller också Hells Angels som är i farten. Bara buset nu igen.

Ett mord varannan dag vad blir det nu? Jo kring 180 mord på ett år, men så ser ju inte statistiken ut. Nä, det sker bara 70-110 mord i Sverige varje år. Det här är ett fredligt land, fast det är klart lite bomber och granater smäller ibland och det brann visst några bilar i helgen nu igen, men lite spill får man räkna med och tänk vad vårt BNP växer när buset sätter igång, för allt räknas ju in i detta. Både ambulanser, sjukvård, polis och rättsväsendet och dess kostnader. Och inte behöver vi vara rädda för invandrare heller i det trygga Sverige. De är så underbara alla som kommer hit. Bara en mycket liten del gör bort sig för de har sådana trauman i bagaget. Vi måste bygga ut psykvården så ordnar det sig. 

Det viktiga är nu att medierna inte haussar allt våld utan lär sig att skriva dog istället för mördad och skjuten istället för mördad och aldrig, säger aldrig berättar att det är män med invandrarbakgrund som utför brotten. Nä det finns ju ljushåriga brottslingar också. De kan man publicera på bild. Naturligtvis. Och med namn när det är befogat, men tyvärr kan det ju få efterverkningar som att Niklas Lindgren blir nedslagen fast han har avtjänat sitt fängelsestraff. Inte skriva så mycket då om sådana brottslingar annars kan ju medierna bli medskyldiga. Inte bra. Rättning i leden!

Men annars har vi kvar lugnet och friden i landet. Sverige är det bästa land man kan tänka sig att invandra till för vi behöver alla som vill komma hit för att ta hand om vår uråldriga svenska befolkning. Tänk så bra vi har det allihop tillsammans. Nu tar vi och sjunger We shall overcome. Och ha en trevlig dag var ni än befinner er i det härliga avlånga landet Sverige. Ja, det var visst några migranter som inte ville flytta nu igen, men det ordnar sig säkert i dag när de har fått tänka efter. Puss på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar