måndag 8 mars 2021

Allahu Akbar skriker de bara för att de är tacksamma

Nä det finns inga terrorister i Sverige och särskilt inte bland afghaner - dessa stackars barn som fick stanna här för att Sverige är så humant. Så klart att de är tacksamma mot Sverige och svenskarna och gärningsmannen i Vetlanda är egentligen svensk, fast det har förtigits av högerkrafterna i Sverige. Vi vet att fascister och nazister är de som blir terrorister. Andra ska inte dömas enligt terroristlagar. Och Allahu Akbar skriker bara tacksamma araber. Mannen i Vetlanda är häktad för mordförsök, men inte för terror så klart. 

Så skulle det kunna låta när Sverige på allvar går in för att förlåta och försonas med islam och dess yttringar. Som nu i Järva där en extremistgrupp fått fäste, som har funnits här sedan 2011. Det är Hizb ut-Tahrir, som också kallas för islamiska befrielsepartiet och är en radikal sunnimuslimsk rörelse med målet att få till ett kalifat över hela jorden med sharialagar. De är naturligtvis emot demokrati. 

Från min ungdom minns jag alla underliga rörelser som kristendomen kunde ge upphov till, men de drabbade bara personer som råkade i dess klor. Här gäller det hela det västerländska sättet att leva, men hys inga farhågor. Naturligtvis så står inte moskéer i allmänhet för denna kalifatsyn på världen. De är vänliga och religiösa människor, som enbart vill alla gott. De blandar inte religion med politik. Så klart!

Långsamt mal rättvisans kvarnar, men nu har mamman som förde bort sin son till Syrien och IS fått tre års fängelse. Hon blev djupt troende och trodde hon skulle få uppleva paradiset på jorden och ville förstås att sonen också skulle få det. Pappan anmälde henne till polisen och fick vårdnaden om sin son. Hon togs av polisen när hon anlände till Sverige i slutet av förra året. 

Undrar hur många fler mordförsök eller mord som krävs för att regeringen ska inse att de har skapat ett samhälle, som fruktar skräck och terror, även om inte statsministern gör det. Överheten har ju alltid livvakter. 


 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar