torsdag 11 mars 2021

Göran Lambertz anhållen på sannolika skäl för våldtäkt

 UPPDATERAT

Göran Lambertz, 70 år, som är välkänd i Sverige, och har varit bland annat justitekansler utnämnd av socialdemokraterna, sitter anhållen och är begärd häktad för våldtäkt på en student. Hon vaknade av att han hade samlag med henne i julas. Vilken snuskgubbe! Jag följde honom på facebook när han åkte runt i världen tidigare, men har tappat bort honom nu. Inte så märkligt kanske eftersom han sitter inne. 

Han är änkling och bor i Uppsala och det här verkar vara någon efterdyning av den akademiska skandalen i Akademien. Gubbarna tror att de kan göra vad de vill, för de blir inte anmälda. Men tji fick Göran Lambertz den här gången. Kvinnan i fråga hade däckat och vaknade av vad den här gubben gjorde. Hon hade Göran Lambertz som mentor. Jag hoppas han får sitta inne ett tag nu. Vad är det för fel på gamla gubbar? Eller har han uppfört sig så här länge? Man undrar.

17:33

Göran Lambertz är nu häktad på sannolika skäl - den högre misstankegraden - för våldtäkt. 

14.3.2021

Enligt GW Persson har detta aldrig någonsin tidigare hänt. Att en så framstående jurist har blivit häktad för våldtäkt. Lambertz nekar och säger att detta var frivilligt. Vi får se vad domstolen tycker om någon månad.

16.3.2021

Nu omtalas Göran Lambertz med namn för att han vill det. Han har inte gjort något fel anser han och kvinnan är inne på sitt tredje fall av anmäld våldtäkt.  De tidigare männen har blivit friade. 

17.3.2021

Göran Lambertz vänner kan inte tro att han är skyldig. Särskilt inte gänget som stödde honom, när han trots bevis på motsatsen, menade att Quick trots allt var skyldig och svenska folket hade blivit lurat att tro att det var en rättsskandal. Thomas Quick erkände åtta mord, som han senare friades ifrån. År 2015 gav Göran Lambertz ut en bok - Quickologi - där han hävdade att journalisten Hannes Råstam hade haft fel om Quicks oskuld. Hannes Råstam avled år 2012. 

23.3.2021

Göran Lambertz är släppt. Det går inte att bevisa att han är skyldig så att han blir dömd. Så fungerar det vid de flesta våldtäkter i Sverige. Jag skrev för länge sedan år 2010 att Sverige var det värsta våldtäktslandet, värre än i Kongo där det var krig då. Närmare 6 000 våldtäkter anmäldes i Sverige och i Kongo var det färre än så. Nu är det närmare 9 000 våldtäkter som anmäls i Sverige. Men det är väl som de säger att tjejer anmäler i onödan. Eller vad tror ni? Nu är iaf en gubbe till oskyldig. Heja Sverige! Ut och våldta nu gubbar! Det är fritt fram. Tjejer var beredda. Dags att skaffa heltäckande riddarrustning. Rena medeltiden nu igen. 

24.3.2021

Äckelpottan Lambertz höll presskonferens, som direktsändes av SVT. Där sade han kvinnans förnamn och höll för munnen och sade oops. Ungefär såg det inte själv, har hört det berättas. Vilken riktig gubbtjyv. Kvinnan bryr sig ingen om. SVT lade ut presskonferensen på SVTPlay, men nu ska det han sade om kvinnan ha tagits bort och sedan ska det läggas ut igen. Han var dessutom ledsen att han hade varit otrogen mot "sin kvinna". Vem det nu är. Hans fru dog för två år sedan. 

17:19

Nu vill Lambertz ha en miljon kronor för sitt lidande. Plus ränta förstås och allt ska användas till att befria Dawit Isaak ur fängelset. Väldigt fint! Då blir Lambertz superhjälte igen. Säkerligen. Fast Dawit Isaak ses som en förrädare av regimen i Eritrea och har suttit inlåst sedan 2001, så han blir knappast släppt. Så många kampanjer har hållits för den mannen, men inget har hjälpt. 

18:33

Han anmälde också kvinnan för falsk tillvitelse, men den anmälan lades ned direkt. För när inte åklagaren kunde styrka att det var våldtäkt så kan inte åklagaren heller styrka att det var falsk tillvitelse, säger hon. 

25.3.2021

Kvinnan måste nu flytta runt och byta bostad varje dag för sin säkerhets skull. Jävla gubbe! Jag håller helt med Oisín Cantwell som menar att Lambertz uppför sig som den värste rättshaverist!


 1 kommentar:

  1. Kvinnan är åtalad för grovt förtal, för tredje gången.

    SvaraRadera