tisdag 23 mars 2021

Federley borde vara körd

 Jag såg inte det där programmet som går på fredagar (är det väl) i SVT på bästa sändningstid. Vill inte bli mer indoktrinerad. Men jag läste att Hanna Hellquist från DN frågade varför man ligger med någon som har legat med barn. Den frågan kunde ju inte programledaren ställa, utan därifrån var det "hur mår du?" och annat sådant gullande. Vad jag förstår är han fortfarande sjukskriven från EU, men ställa upp i SVT orkar han. 

Det är naturligtvis inte ett dugg synd om Federley och han borde vara körd fast han är homosexuell. Varför ska det finnas några särskilda guldbelöningar för sådana som inte orkar kolla upp vad sambon är dömd för? När han dessutom har barn själv. Förfärligt. Och det sade också tydligen Hanna Hellquist att hon kollade upp alla dejter. Ja vem skulle inte göra det? Jag vet ju hur förföljda alla vi blir som yttrar oss i samhället offentligt. Att då inte veta vem vi tar in i vårt hus och umgås sexuellt med är väl märkligt.

Federley orkade inte kolla säger han. Nä han borde väl inte vara pappa heller då om han inte ens orkar skydda sitt eget barn. Och inte politiker, för då om någonsin måste man sätta sig in i mycket och kolla massor. Eller? Tjugotvå grova våldtäkter mot barn hade sambopedofilen begått och dessutom tog de båda hem fler barn på sommaren till gården där de bodde i Dalarna. Bedrövligt! Ut med Federley ur gräddfilen. Sådana riksdagsmän vill vi absolut inte ha!

Här är de båda Fredrik Federley och hans ex-sambo Jonas Almqvist. Hur lätt som helst att ta reda på vad denne man hade i bagaget, men Federley valde att stoppa huvudet i sanden. 

1 kommentar:

 1. Hanna Hellqvist och hennes grova värmländska brytning gör henne
  till ett unikum. Och hennes sätt att skriva och prata går heller
  inte av för hackor.

  Gissar att Federley inte hört talas om henne förrän i och med
  det här lilla sammanträffandet ...

  SvaraRadera