torsdag 29 december 2022

Betala Anne Ramberg så kan du resa till diktaturer

Nu kan du åka till all världens diktaturer, men för att kompensera ska du naturligtvis betala för att du är så icke samvetsöm att du beger dig till hemska länder. Hjälp advokaten Anne Ramberg och de andra genom att betala dem för det fantastiska arbete de gör för att verkligen omvandla världen till ett snällt demokratiskt ställe, där alla är goda och fina människor. Hon är styrelseledamot sedan 2019. 

Vilken strålande affärsidé. Det är nästan så jag får lust att starta något liknande. Men kanske på hemmaplan? Betala min organisation så ska jag och andra omvända alla kriminella till goda människor. Vi kommer att skapa ett paradis i landet. Nej jag skojar naturligtvis. Inte skulle en enda kriminell bry sig. 

Men den här organisationen använder nu tunnelbanan för sina annonser. Pengar saknas uppenbarligen inte. Och du blir upplyst om exakt hur mycket du behöver betala för att samvetsfritt kunna åka till olika diktaturer i världen. Anne Ramberg är känd för att hon var generalsekreterare för advokatsamfundet. Hon har uttalat sig negativt om Nato och positivt om Putin. I januari i år så skrev hon på twitter att "Nato medvetet har militariserat de forna öststaterna" plus att alliansen borde visa återhållsamhet i "retorik och militär positionering" för att inte ge Putin en förvändning att agera.

Jo så sedan vet vi hur det gick. Putin tog väl Anne Ramberg på orden och gjorde exakt det som hon varnade för. Jag är sarkastisk så klart, ursäkta mig. Hon satt då som ordförande för Uppsala universitet. Utsedd av den förra regeringen 2020. Och det gör hon fortfarande. Det är en märklig ordning Sverige har att regeringen utser styrande för detta gamla universitet. Utbildningen borde vara fri från politisk påverkan. Men som sagt ni som vill vara extra PK och har pengar över betala nu till Anne Ramberg och de andra. För att ni ska få lov att åka till diktaturer på semester. 
Det här är olika taxor som ska betalas till Anne Ramberg och de andra för att ni med gott samvete ska kunna åka till diktaturer i världen. Även tunnelbanan har deras annonser.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar