torsdag 8 december 2022

Prins Harry uppfostrades av en afrikansk familj

 Att prins Harry uppfostrades av en afrikansk familj är ett av de uttalanden som ska skaka om kungadömet Storbritannien. Det hände när hans mamma prinsessan Diana dog och han ville dra sig undan. Han tillbringade tre månader i Afrika. Och ville också flytta till Afrika som vuxen. Harry och Meghan framstår som ett par bortskämda ungdomar, som har fått allt, men ändå vill ha mycket mer. Det har de också fått från Netflix för sina tre avsnitt i denna serie om dem själva. Kring någon miljard kronor har de erhållit för att berätta allt om sitt äktenskap och bråket med familjen i sammanlagt sex avsnitt. 

Det är gnälligt och så synd om dem och Meghan har varit utsatt för rasism också i kungafamiljen. De fick till och med pris för detta kämpande mot rasism häromdagen. Det var Robert Kennedys människorättspris, men en del anser att de har fått detta pris för att tala illa om kungafamiljen i England. Priset ska delas ut till "exemplariska ledare" och det har knappast paret varit. Prins Harry jämför också sin fru Meghan med sin mamma prinsessan Diana. Han ser det som att de bägge har varit förföljda av media. Han vill till varje pris skydda sin familj. 

Det finns ingen möjlighet för hela familjen att återförenas nu och julen firas utan Harry och Meghan i Storbritannien. De bor sedan 2020 i Los Angeles, USA i en lyxvilla, men lär vilja flytta. Det är för mycket inbrott i Montecito. De vill flytta till ett mer skyddat boende. Den övriga kungliga familjen har bestämt sig för att inte kommentera Netflix serie och ännu mer kommer i januari då Harrys bok ges ut The Spare eller Den andre på svenska. Boken ges ut på 16 språk och kommer att skaka kungahuset igen. Dock har boken ändrats efter att drottningen har dött. Den skulle ha getts ut i höstas, men drottningens död gjorde att en del uttalanden tvunget skulle tonas ned en smula. Förtal av de döda är ju inte så populärt. 


Omslaget till den bok som kommer den 10 januari. Går att beställa redan nu dock. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar