tisdag 6 december 2022

Kirstie Alley är död

 Ja så många dör efter 70 och nu dog också Kirstie Alley, känd skådespelerska, och hon blev 71. Som av en händelse dog hon på samma datum som min sambo och bägge dog av cancer. Där tar tillfälligheterna slut. För min sambo dog för åtta år sedan. Som pensionär är det lätt att komma in på vänner och bekanta som inte finns med oss längre, för de blir så många i slutet av egna livet. 

Jag kan inte ens räkna dem alla. De som har gått före mig till den andra sidan. Men nästan alla är borta som var äldre än jag själv nu i släkten och det kan vara min tur nästa gång. Men det är inte så väldigt sorgligt trots allt, för när någon har levt sitt liv och stått ut med de upp- och nedgångar, som detta innebär, så känns det bra. Och själen lever vidare. Det finns så många beskrivningar av dem som nästan har dött, men som har återupplivats att de har mött ljusvarelser och så stor kärlek och omtanke att de inte vill komma tillbaka till livet. Men då har de fått veta att deras tid inte var inne ännu och att de måste återvända.

Så var det inte för Kirstie Alley uppenbarligen utan det var hennes tid nu att lämna oss och gå över till andra sidan. Hon röstade på Trump och gillade inte MeToo och blev därmed nästan utesluten ur gemenskapen i Hollywood. Hon var också scientolog. Vila i frid! John Travolta var en av hennes stora kärlekar. 

Här är hon Kirstie Alley när hon spelade i långköraren Cheers på 80-90-talet och nu på äldre dagar. Hon efterlämnar två adopterade barn och ett barnbarn. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar