fredag 30 december 2022

Idioter skjuter mot pensionärs dörr

 Det måste vara något allvarligt fel på dessa båda 14 och 15 år gamla som sköt mot en lägenhetsdörr i Gubbängen. Fel dörr antagligen eftersom där bodde en man i 70-årsåldern som kom hit för 30 år sedan. Så de är totalt dumma i huvudet. Det tycker uppenbarligen deras föräldrar också som inte motsatte sig omhändertagandet utan menade att 14-åringen är med i ett kriminellt nätverk. De båda kommer från en mellansvensk stad. De hade ett kriminellt uppdrag att skjuta, men misslyckades förutom att förstöra en lägenhetsdörr. Här kan ni för en gångs skull läsa artikeln i DN.

Varför är det detta kriminella krig i Sverige? Jo det beror av alla regeringar som har tyckt att vi skulle importera billig arbetskraft. Att slippa föda barn själva och uppfostra dem måste ju spara pengar? Varför är regeringar så urbota dumma? Jo för att de trodde att de har varit goda då och tagit hand om de stackarna som kom hit. Mest unga män. Men egentligen är det väl knappast bättre än slavhandel?

De båda dumskallarna greps nästan omedelbart av polisen. Men 14-åringen släpptes förstås för han är minderårig. Socialtjänsten får gripa in nu igen. De båda kom från ett HVB-hem som de hade rymt ifrån.  Här är den sönderskjutna dörren i Gubbängen. Faksimil från DN. 


1 kommentar: