torsdag 15 december 2022

Tack för nedkylningen!

Al Gore hade fel trots att han fick Nobels Fredspris år 2007 för att ha påtalat den globala uppvärmningen.  Han gjorde en dokumentär som fick två Oscar. Den heter En obekväm sanning och påtalar att det är människans fel att jorden värms upp. Det finns dock motkrafter som menar att den globala uppvärmningen är ett narrativ skapad av vänsterextremister. Men Al Gore som var politiker och ville bli president hittade här en ny väg för sin propaganda. 

Det är inte sant som vänstern säger att alla vetenskapsmän är överens om att människan är skuld till uppvärmningen av jorden. Nu i dag när det är så kallt i Sverige påtalar meteorologerna att det är hiskeligt kallt. Jovisst. Solens instrålning sköter sig inte. Den är så svag numera. Vi lär få vänta några månader innan den blir högre igen. 

Att det blir varmare på grund av att vi har så många stora städer på jorden är ganska självklart. Och finns det mätstationer där så visar de på en lokal uppvärmning, men inte hur det är ute på landet där vi bor. Dagens kyla är värre än vad meteorologerna trodde, men de har ju knappast någon mätstation här på landet. Ska man hänvisa till vetenskapen gällande temperaturen måste man väl mäta i naturen och inte där alla människor trängs. Men vilken tur att det är så kallt nu då blir ju jordens temperatur kallare! Och polerna smälter inte lika snabbt. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar