onsdag 31 maj 2023

Äntligen har Noor Alfallah lyckats snärja en mångmiljonär

 En del kvinnor föds uppenbarligen för att bli rika. Om de inte är det från början så går det alltid bra att snärja någon rik äldre man. Noor Alfallah har varit tillsammans med Mick Jagger, men han har väl tillräckligt många barn. Han har åtta stycken. Medan Al Pacino bara har tre barn. Så ett till får plats. 

Flickvännen är 29 år och ska föda inom kort. Hon heter Noor Alfallah och har utbildning i film från universitet och har jobbat som filmproducent. Al Pacino är god för minst 135 miljoner kronor. Och han kommer förmodligen inte att leva tills den nya babyn är vuxen. Då skulle han bli 100 år. Om ni tycker jag verkar negativ så är det för barnets skull. Noor Alfallah har sagt att det inte spelar någon roll hur gammal någon är. Nej just det. Pappan betyder inte så mycket. 


Här är paret som snart ska få ett barn. Slitne Al Pacino, 82 år, med flickvännen Noor Alfallah. Hon gillar rika äldre män. De har varit ett par i omkring elva månader. Snabbt marscherat. Hon föddes i Kuwait, men hennes mamma är amerikanska. Hon har inte berättat vad hennes pappa heter. Men han lär vara Falah N Al-Falah. Hennes mamma heter Alana Alfallah.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar