måndag 29 maj 2023

Socialdemokratisk riksdagsman ibland

UPPDATERAT

 Det går väl inte att vara socialdemokratisk riksdagsman ibland? Och så lägga detta på hyllan ett tag och vara med på en konferens med terrorister? Det tyckte dock svensk-palestiniern Jamal El-Haj att han kunde göra i Malmö och inte bry sig om att det är problem där med antisemitism. Alla problem som Mellanöstern har förs vidare i Sverige. Tyvärr. Han är född i Libanon och anhängare av sitt land Palestina. Jag förstår inte riktigt vad han gör i Sverige då som riksdagsman. 

31.5.2023

Nu tar Jamal El-Haj "time out" från utrikesutskottet i riksdagen i minst ett år. Räcker det? Borde han inte sluta umgås med Hamas också? Eller rent av sluta som riksdagsman? Men han behövs förstås eftersom Malmö är övertaget av den här sortens människor. 

Här kramas de Amin Abu Rashid och den socialdemokratiske riksdagsmannen Jamal El-Haj och den senare höll också tal på konferensen i Malmö. Medan den förre är känd som aktivist för Hamas som är en palestinsk sunnimuslimsk fundamentalistisk rörelse. Enligt EU är Hamas en terrororganistion. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar