måndag 22 maj 2023

Fredrick Federley ett exempel på när känslorna får bestämma

 Att Fredrick Federley blev sambo med en pedofil tänker jag berodde av att han har enormt stora behov av kärlek. Något han saknar hela livet som jag uppfattar det. Så verkar det. Men nu ska han finna denna kärlek hos Gud istället. Att en politiker inte kollar upp den som han lever med är helt obegripligt för mig som alltid kollar alla som vill ha någon som helst förbindelse med mig över internet eller annorstädes. 

Han vill nu inte heller ta avstånd från den här mannen för han har blivit Jesus själv tydligen. Och även denne man kan slutas i hans famn. Han föreslår ironiskt att det ska tatueras in att någon är sexualbrottsling i pannan om inte allmänheten kan acceptera att alla ska få en andra chans. Fortfarande styrs denne Federley enbart av känslor. Det räcker gott och väl om det finns något register man kan gå in i och se om någon dömts som pedofil. Men det finns det ju! Och särskilt Federley hade kunnat se detta om han hade velat. 

Det är skrämmande att någon som är så känslostyrd har jobbat som politiker, men det vet vi ju nu att politiker är ofta känslostyrda och hoppas på att deras känsloutbrott ska övertyga medborgarna om att de har rätt. 

Detta program kan ses nu redan på SVT Play och heter Persona non grata. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar