måndag 8 maj 2023

Hysteriska damer

 Så tråkigt att dessa som borde vara förebilder tydligen inte kan debattera ordentligt. Det sägs - för jag såg inte debatten - att damerna var hysteriska i gårdagens Agenda. Det allra bästa de hade kunnat göra var att vara lugna och tala rätt tyst. För då måste alla spetsa öronen för att lyssna. 

Jag kan inte begripa varför det ska vara debatt nu när det inte är val alls utan det blir först om drygt tre år. Det är inte så intressant att veta vad de vill och gör här och nu. Särskilt inte om det blir upprört i debatten. Det rapporteras tillräckligt ändå i tidningar och TV om vad de gör och håller på med. 

Vårt lands själ står på spel debatterade oppositionsledaren Andersson dagen innan denna debatt. Herregud! Jag visste inte ens att Sverige hade fått en själ. Dock såg jag en smula av debatten när Morgonstudion satte igång i morse. Det var Anders Lindberg från Aftonbladet och Tove Lifvendahl från Svenska Dagbladet och Lindberg var också rätt hysterisk. Medan Lifvendahl var den lugna. 

Här tycker Expressens ledarsida att Magdalena Andersson måste besinna sig. Och inte säga att "regeringen är demokratiskt illegitim". Det var väljarna som ville ha denna regering. Jodå att stoppa socialdemokraternas lotterier är att nedmontera demokratin enligt Anders Lindberg. Regeringen regerar sade dock Tove Lifvendahl om detta precis som den är satt att göra av väljarna. Instämmer!


1 kommentar:

  1. Anders Lindberg kommer idag att befinna sig i Kungsträdgården. Seniordag ...

    SvaraRadera